Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


35
hallgató

Éber kómában Topika – segítsünk együtt!

- 2012. július 28. 9:23 - 812 megtekintés

Vízvári Krisztina öt pici gyermeket nevel anyaotthonban, egyedül. A létért való küzdelmét áprilisban tragédia törte ketté: fia, a tíz esztendős Józsika egy busz mögül szaladt ki az úttestre, ahol az éppen odaérkező autó elütötte. Az életrevaló gyerekek, az anya a rehabilitációt igénylő Józsika felépüléséért abban bízik, hogy külső segítség révén még rendbe jöhet minden jelenlegi problémájuk.

Az asszony és a gyerekek az iszákos és szenvedélybeteg apától külön élnek. Józsika (becenevén Topika) esélye az éber kómából való gyógyuláshoz megvan, de az idő múlásával ez egyre kevesebb. A család lakhelye most egy anyaotthon pici szobája. A rettentő körülmények melletti alacsony jövedelmükből a legszükségesebb dolgokra telik csak.

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány eddig ruhákkal, élelmiszerekkel, kórház és a lakhely közötti utazási költségtérítéssel támogatta a jobb sorsra érdemes családot. Az alapítvány szeretné a gyerekek élelmezését, iskoláztatását, az anyaotthonból való kikerülését támogatni, melyhez a lakosság támogatását is kéri. Aki rendelkezik az 1, 6,7,10, 13 éves gyerekek számára még használható ruhákkal, iskolatáskával, tartós élelmiszerrel, fejlesztő és kikapcsolódást segítő játékokkal, az az alapítványon keresztül eljuttathatja a családnak. A Mátrix Segélyalap számlaszámra történő befizetéssel (OTP.11735005-20553634) is segítheti a család gondjainak rendezését. Befizetéskor a közleménybe írják be: „Topika”, így a befizetés teljes egésze a fiúcska megsegítésére fordítódik.

Krisztina gyermekei létéért minden erejét megfeszítve küzd. A problémák ellenére az anyuka az egészséges szellemi és fizikai fejlődést tartja legfontosabbnak. Topika az éber kómában is igényelné a család mindennapi életéből érkező ingereket, jelenleg a picihez a mindennapi kórházi utazgatás bénító megterhelést jelent a családi kasszának. Ha lenne egy hely, ahol a nagycsalád együtt nyugalomban élhetne, Krisztina és a gyerekek számára az jelenthetné a legnagyobb boldogságot. Topika gyógyulásához a jobb lét pedig egyenesen létfontosságú.

További infók a weben: www.matrix.zug.hu/_topika

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


- kettő = 4

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 1. péntek, Tihamér, Annamária napja van.
Ma van a(z) A Magyar egészségügy napja, építészek napja.
Az év 26. hete és 182. napja.
Holnap Ottó napja lesz.

1697. Zemplén megyei zendülés. A sárospataki kapitány, ki az újhelyi vásárra menő néptől vámot zsarolt, július 1-én 17 közlegénnyel együtt agyonveretett. A következő éjjel a nép Tokaj és Patak várakat elfoglalta.


1836. A "Törvényhatósági Tudósítások" keletkezése. Kossuth Lajos megindította írott és írva sokszorosított tudósításait a megyei közgyűlések tárgyalásairól.


1969. Budapesten megkezdődik a villamosok és az autóbuszok kalauz nélküli járatása.


Gulyás Pál: A méhekhez

Süt a szép Nap, szép virágot
nyit a boldog július,
most születnek a villámok,
ott, ahol az ég borús.
Kicsi méhek, ti a füvek
halkan zörgő fiai,
legyetek a nyárhoz hűek,
ajtajához hajlani!..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc mínusz kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com