Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Republic - Szeretni valakit valamiért
37
hallgató

Felforgatná a divatvilágot a mozgássérült modell

- 2013. december 25. 15:37 - 1667 megtekintés

A 29 éves Kelly Knox bal alkar nélkül született, ez viszont egyáltalán nem akadályozza abban, hogy megvalósítsa legnagyobb célját, és világhírű topmodell legyen. A brit modell idén már a Debenhamsnek és a Marie Claire-nek is pózolt, emellett pedig számos jótékonysági alapítvány arcaként is feltűnt. Bár vannak olyan modell munkák, amiket Knox képtelen bevállalni, töretlenül küzd azért, hogy változásokat érjen el a szakmában.

A hosszú lábú szőkeség öt éve megnyerte a BBC televíziós modellversenyét, a karrierje tualjdonképpen ekkor indult, a publicitás viszont közel sem hozott akkora áttörést, mint amire Knox számított. A műsor fődíja egy fotósorozat volt a Rankinnel, valamint egy Marie Claire magazin-megjelenés. A magazin négy oldalas editorialjában főként Chanelt és Karl Lagerfeld 2013-as tavaszi-nyári kollekcióinak ruháit viselte. Emellett egy angol modellügynökség azonnal le is szerződtette a lányt, ezekt a szerződéseket viszont a műsor után nem sokkal fel is függesztették.

“Egyáltalán nem úgy bántak velem, ahogy kellett volna, az ügynökeim nemegyszer cserben hagytak” ? nyilatkozta Knox a Daily Mailnek, ám az idei éve ehhez képest már sokkal gyümölcsözőbb volt. Nem csak a legnagyobb presztízsű magazinokban szerepelt, de több divatbemutatón is végigvonult a kifutón, ami nagyot lendített karriején.

“A P&G Beauty felkért, hogy vegyek részt a 2013-as divatbemutatójukon, utána pedig Pekingbe repültem velük, ahol egy három napos rendezvényen is részt vehettem.” A cég emellett egy videót is készített Knox portófliójáról, amit külön feliratokkal is elláttak. Az egyik fotón például az állt: Íme a leggyönyörűbb nő Vénusz után. “Nagyon meghatódtam és ez a kifutón is látszódott, egyszerűen nem hittem el, hogy ilyen kedves dolgokat írtak rólam. Erre a munkámra vagyok a legbüszkébb az összes közül, nagyon hálás vagyok, hogy egy nemzetközi kaliberű cég meglátott bennem valami különlegeset.”

Miközben karrierje kezd felfelé ívelni, Knoxot egyre több, szintén kar vagy alkar nélkül született fiatal keresi meg e-mailben hálálkodva, mennyit tesz értük. “A mozgássérültek szinte láthatatlanok nem csak a modellszakmában, hanem az egész divatiparban, ami elég frusztráló. Rengeteg e-mailt és bátorító levelet kapok, ez hajt előre a munkámban. Hiszek magamban és érzem, hogy képes vagyok kiharcolni ezeket a jogokat a többi, modellkarrierre vágyó mozgássérült társam számára is. Ezer és egy dolgon kell és szeretnék mindenképpen változtatni, és ezért meg is teszek mindent a jövőben” ? mondta a modell a lapnak.

Knox a modellkedés mellett a Shape Arts mozgássérült művészeti szervezet programszervezőjeként, valamint a REACH alapítvány nagyköveteként is tevékenykedik. “Minden egyes fotózással és divatbemutatóval a többi társamnak szeretném bizonyítani, hogy igenis fontos a pozitív hozzállás és az is, hogy higgyünk magukban, mert akkor bármi összejöhet. Bátorítni szeretném a többi fiatalt azzal, amit eddig elértem és nem győzöm hangsúlyozni, hogy a másságunkat nem kell szégyellni és takargatni. Mint ahogy a TV-ben és a sportban is befogadták a mozgássérült embereket, itt az ideje, hogy a divatvilág és megtegye ezt a lépést” ? mondta Knox.

Forrás: divany.hu

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


- 3 = hat

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 29. szerda, Péter, Pál napja van.
Az év 26. hete és 180. napja.
Holnap Pál napja lesz.

1873. Deák Ferenc utolsó parlamenti beszéde az egyház és az állam közti jogviszonyról. Szívbaja mindinkább súlyosbodván, nem volt többé képes a törvényhozás termében felszólalni, később már az üléseket sem látogatta. Halála e beszéd után 2 év 7 hónap múlva következett be.


1964. Megindul a menetrendszerű autóbusz-forgalom Magyarország és Csehszlovákia között.


Arany János: A fülemile

"...Péter és Pál /tudjuk/ nyárban
Összeférnek a naptárban,
Könnyű nekik ott szerényen
megárulni egy gyékényen;
Hanem a mi Péter-Pálunk
Háza körül mást találunk:
Zenebonát, örök patvart,
Majd felfordítják az udvart;
Rossz szomszédság: török átok,
S ők nemigen jó barátok..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy szorozva négy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com