Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Zamat - gasztronómiai magazin
44
hallgató

Felhasználóbarát fejlesztésekkel gazdagodott a Távszem

- 2021. december 15. 7:36 - 304 megtekintés

A látássérült felhasználók számára kényelmesebb és a rendszer mindennapi használatát megkönnyítő fejlesztésekkel találkozhatnak a Távszem alkalmazás felhasználói december második hetétől.

Egyszerűbb belépés, központi értesítések, új várakoztató zene, javuló többkamerás fókuszálás – többek között ezeket ígéri a frissült alkalmazás.

Az egyik legfontosabb változás, hogy egyszerűsödik a rendszerbe való belépés. Az alkalmazás használatához eddig e-mail cím és jelszó kellett, a fejlesztést követően azonban a tagnyilvántartóban rögzített e-mail címmel, valamint a törzsszámmal ugyanúgy be lehet lépni a Távszem alkalmazásba, mint a hangoskönyvtárba: a tagoknak nincs szüksége regisztrációra. Kizárólag azoknak a látássérült felhasználóknak kell a regisztrációs folyamatot elvégezniük, akik nem tagok egyetlen tagegyesületben sem. A regisztrációs felület egyszerűsödött, de a látássérülést továbbra is igazolni kell.

Új funkcióként jelenik meg a menüsorban az értesítések gomb, amelyen a jövőben a szolgáltatással kapcsolatban központi értesítéseket kapnak a felhasználók, legyen az tervszerű karbantartás, újdonság vagy egyéb fontos közlendő. Az értesítésben szereplő korábbi üzenetek a rendszerben visszanézhetőek.

Többkamerás telefonok esetében javult a fókuszálási lehetőség, így könnyebben és gyorsabban tudnak az operátorok választ adni a feltett kérdésekkel kapcsolatban.

További változás, hogy új várakoztató zenével találkozhatnak a rendszer felhasználói, amely nem más, mint Király Csaba tavalyi Hangprofil pályázatra beküldött nyertes műve. A zene nem ismeretlen a honlap- és YouTube-csatorna látogatóinak, hiszen az MVGYOSZ mozgóképes anyagai 2021-től ugyanezzel a szignállal indulnak.

A fentebb felsorolt fejlesztések természetesen mind Android, mind iOS eszközökön elérhetőek.

Mivel a pandémia miatt az operátor munkatársak távmunkásként dolgoznak, s nem egy helyiségben tartózkodnak, szükségessé váltak olyan fejlesztések is, amelyek a közvetlen munkatársi kommunikációt segíti. Ennek megfelelően a módosítások az operátori szoftvert is érintik, ők a mindennapi munkavégzést megkönnyítő új funkciókkal találkoznak a jövőben: beépítésre került egy közvetlen üzenetváltási lehetőség, valamint egy olyan felület, amin azt is láthatják, hogy ki van bejelentkezve éppen, s kik azok, akik szünetet tartanak.

Készülődjünk együtt az ünnepekre! Hívják munkatársainkat a karácsonyi előkészületek alatt a süteménykészítésnél, karácsonyfadíszek kiválasztásánál vagy akár a menühöz illeszkedő ital kiválasztásakor. Az operátor munkatársak az év minden napján, a nap 24 órájában várják hívásaikat, így szenteste, szilveszter vagy újév napján is számíthatnak a távoli segítségnyújtásra.

Reményeink szerint a karácsonyi időszak előtt elvégzett fejlesztés hozzájárul ahhoz, hogy az ünnepek alatt – és azt követően – még többen és többször kaphassanak segítséget a Távszemtől. (dr. Nagyné Berke Mónika – MVGYOSZ. szolgáltatásvezető)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


5 * öt =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2023. március 29. szerda, Auguszta napja van.
Az év 13. hete és 88. napja.
Holnap Zalán napja lesz.

1464. Mátyás király megkoronázása Székesfehérvárott, miután esküt tett az ország szabadságának megtartására, Széchy Dénes esztergomi érsek által avattatott fel.


1918. Vasipari sztrájk-sorozat Budapesten 60000 vasmunkás elbocsájtása miatt.


Kosztolányi Dezső
/ 1885. márc.29. - 1936. nov.3. /

Üllői-úti fák

Az ég legyen tivéletek,
Üllői-úti fák.
Borítsa lombos fejetek
szagos, virágos fergeteg,
ezer fehér virág.
Ti adtatok kedvet, tusát,
ti voltatok az ifjúság,
Üllői-úti fák..."

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


nyolc szorozva egy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 316
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com