Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Catherine - Dance With Me
32
hallgató

Két magyar fertőzöttről tudnak, de Magyarországon még nincs regisztrált beteg

- 2020. február 26. 18:18 - 390 megtekintés

A kormány részletesen foglalkozott a koronavírus megbetegedéssel – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Bár a betegség európai terjedése miatt kicsi az esélye annak, hogy a koronavírus elkerülje Magyarországot, de nincsen beteg itthon – tette hozzá. A tegnap esti adatok szerint a világ 41 országában 81 ezerre emelkedett a fertőzöttek száma, a halálos áldozatok száma 2762, Európában pedig összesen 12 fő hunyt el, ebből 11 Olaszországban – mondta a miniszter.

A kormány részletesen foglalkozott a koronavírus megbetegedéssel – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Bár a betegség európai terjedése miatt kicsi az esélye annak, hogy a koronavírus elkerülje Magyarországot, de nincsen beteg itthon – tette hozzá. A tegnap esti adatok szerint a világ 41 országában 81 ezerre emelkedett a fertőzöttek száma, a halálos áldozatok száma 2762, Európában pedig összesen 12 fő hunyt el, ebből 11 Olaszországban – mondta a miniszter. Senki ne éljen vissza a mostani helyzettel, ha lesz megbetegedés Magyarország területén a kormány azonnal tájékoztatni fog – hangsúlyozta Gulyás Gergely. Eddig két magyar betegről tudnak, egyikük a Diamond Princess luxushajón dolgozott, ő Japánban van, illetve egy Bécsben élő magyar nőről, őt ott kezelik. Hozzátette: a világgazdaságra mérhető negatív hatással lesz a járvány. Ne szervezzenek iskolai kirándulást a fertőzéses területekre Láng-Bognár Kinga, az operatív törzs szóvivője arról beszélt, hogy folyamatosan figyelik a fejleményeket. A repülőtereken is mindenkit ellenőriznek, több ezer embert vizsgáltak meg – tette hozzá. Az állami fenntartású iskolák ne szervezzenek kirándulást a fertőzéssel érintett területeken – mondta a szóvivő. Az állami fenntartású iskolák ne szervezzenek kirándulást a fertőzéssel érintett területeken– mondta a szóvivő. Rendkívüli tájékoztatási kötelezettsége lesz a közmédiának a fertőzéssel kapcsolatban. Az operatív törzs is folyamatosan tájékoztatni fog. A határon nem rendőrök, hanem szakemberek ellenőriznek – mondta az operatív törzs szóvivője. Kikérdezik, hogy ki honnan érkezett, és annak alapján is döntenek – tette hozzá. A belügyminiszter hatpárti egyeztetést hív össze csütörtökre a koronavírussal kapcsolatban–mondta Gulyás Gergely. Gyanú esetén karantént rendelnek el Kásler Miklós, az Emmi vezetője arról beszélt, hogy átdolgozzák az eljárásrendeket az egészségügyi intézményekben. Kásler Miklós elmondta, gyanú esetén karantént rendelnek el. Ha pedig valakinél kisebb a gyanú, akkor csak megfigyelés alá kerül. A vírus behurcolásának a megakadályozása a legfontosabb eleme a védekezésnek – tette hozzá. Ha pedig megjelenik, akkor gyorsan kell izolálni az érintetteket mondta a miniszter. Hozzátette: a Lombardiában járt kamionsofőr kéthetes karanténban van. El kell kerülni a pánikot, nem szabad túlreagálni a pillanatnyi eseményeket, de komolyan fel kell készülni – mondta Kásler Miklós. A koronavírus fertőzésnek nagyon sokféle tünete van, így valaki észre sem veszi azt, míg másoknál sokkal súlyosabb következmények lehetnek – tette hozzá. Öt magyar állampolgár van Tenerifén, ők jól vannak a legutolsó információk szerint – mondta Gulyás. Minden érintett országból érkező repülőjárat utasai lázmérésen esnek át – mondta a miniszter. A Japánban megbetegedett magyar esetében nincsen új információ, az első tesztje lett pozitív – tette hozzá. (Forrás: Magyar Nemzet)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


hét + 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 7. csütörtök, Apollónia napja van.
Az év 27. hete és 188. napja.
Holnap Ellák napja lesz.

1357. Ragusa aláveti magát a magyar koronának. Ragusa városa követei szerződésre lépnek N. Lajossal, mely szerint a város a magyar korona oltalma alatt áll, s ezért évenként 500 aranyat fizet; de a király magyar helyőrséget és ispánt nem fog adni a városnak.


1607. A király (a bécsi béke sérelmével, mert annak rendelkezése szerint nádort kellene választani) kinevezi Forgách Ferenc esztergomi érseket magyarországi királyi helytartóvá. (1608-ig viseli tisztségét.)


Radnóti Miklós: Július

Düh csikarja fenn a felhőt,
fintorog.
Nedves hajjal futkároznak
mezétlábas záporok.
Elfáradnak, földbe búnak,
este lett.
Tisztatestű hőség ül a
fényesarcú fák felett.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


három plusz három = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com