Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Dolly Roll - Jöjj vissza
32
hallgató

Letartóztatták a kerekesszékes férfi kirablóját

- 2020. március 17. 15:13 - 380 megtekintés

Az elkövető a postán látta, hogy a sértett pénzt vett föl. Utána ment és elvette tőle. A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája március 15-én egy hónapra rendelte el a letartóztatását annak a férfinak, aki a gyanú szerint március 12-én, Mezőzomboron kirabolt egy kerekesszékes férfit.

Az otthonában fogták el A bíróság szerint a rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított reggeli a postán figyelt föl a sértettre, aki nagyobb összegű készpénzt vett föl, majd távozott a postáról. A gyanúsított a mozgássérült férfit követte, majd megpróbálta kitépni a kezében lévő szatyrot, amibe a pénztárcáját tette. Ez sikerült is neki, a pénztárcában található több, mint százezer forint készpénzt menekülés közben magához vette, míg többi tartalmát eldobta. A gyanúsítottat a rendőrök az otthonában fogták el. A férfival szemben rablás elkövetése miatt indult eljárás, mely cselekmény 5 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. A kiszabható büntetés mértékére figyelemmel a bíróság álláspontja szerint a gyanúsított vonatkozásában fokozottan fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. A férfi személyi körülményeire tekintettel az sem zárható ki, hogy újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el. Mindezeket figyelembe véve a járásbíróság április 15-ig elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A bíróság végzését a gyanúsított tudomásul vette, védője azonban nem volt jelen a bíróság ülésén. Köszönet a rendőröknek „Reggel elindultam a postára, és levettem a pénzt. Jöttem haza, s amikor befordultam a mellékútra, gyanút fogtam, picit hátranéztem, de nem láttam az elkövetőt. Utána láttam, hogy valaki jön utánam, aki elém ugrott. Szorítottam a szatyrot, a pénztárcát. Dulakodtunk, kiráncigált a kocsiból, lehúzott a földre, majd ott húzott, míg el nem vette a szatyrot. Aztán ő elszaladt, én meg torkom szakadtából segítségért kiabáltam” – idézte föl a történteket Frankó János. Szerencséjére a kiáltozást az egyik ott lakó meghallotta, majd mivel az elkövető elszaladt, hívta a rendőröket. Érkezett utána a többi szomszéd is, a rendőrök pedig öt perc múlva a helyszínen voltak.„Leadtam a személyleírást és hazaküldtek. Ők lementek a postára, ahol kiderült, hogy az elkövető a hátam mögött volt és látta, hogy pénzt veszek föl. Kiderült, hogy egy 21 éves helyi fiatalemberről van szó, aki részeg volt, mikor ezt csinálta. Nagyon megijedtem, amikor megtámadott, halálfélelmem volt, azt hittem, hogy agyonüt. Mióta kerekesszékem van, nem bántott senki a faluban, nem tudom, mi vette rá őt, hogy ezt tegye velem. Hallottam már rablásról a faluban, de, hogy velem történt meg ez, mindenkit megdöbbentett” – fejtette ki a születése óta mozgássérült férfi. Köszönetet mondott a rendőröknek, hogy mindene meglett és a lakóknak is, hogy a segítségére siettek. (Forrás: Borsod-Abaúj-Szolnok megyei hírportál)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


9 - négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 7. csütörtök, Apollónia napja van.
Az év 27. hete és 188. napja.
Holnap Ellák napja lesz.

1357. Ragusa aláveti magát a magyar koronának. Ragusa városa követei szerződésre lépnek N. Lajossal, mely szerint a város a magyar korona oltalma alatt áll, s ezért évenként 500 aranyat fizet; de a király magyar helyőrséget és ispánt nem fog adni a városnak.


1607. A király (a bécsi béke sérelmével, mert annak rendelkezése szerint nádort kellene választani) kinevezi Forgách Ferenc esztergomi érseket magyarországi királyi helytartóvá. (1608-ig viseli tisztségét.)


Radnóti Miklós: Július

Düh csikarja fenn a felhőt,
fintorog.
Nedves hajjal futkároznak
mezétlábas záporok.
Elfáradnak, földbe búnak,
este lett.
Tisztatestű hőség ül a
fényesarcú fák felett.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


nyolc szorozva egy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com