Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


37
hallgató

Lezárult a QALL projekt

- 2014. június 15. 8:08 - 1510 megtekintés

2014. április 1-én került megrendezésre a QALL – Végzettséget mindenkinek! projekt zárókonferenciája a Tempus Közalapítvány Lónyai utcai székházában.

Egy több mint egy éves, 2013. március – 2014. május közötti időszakban megvalósult projekt zárult ezzel, mely a Tempus Közalapítvány, az FSZK Közhasznú Nonprofit Kft. és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet közreműködésével valósult meg. A projekt célja az volt, hogy hazai és nemzetközi kutatási tevékenységgel, széleskörű társadalmi konzultációval – megyei koordinátor hálózat létrehozásával, képzéssel összekötött műhelymunkákkal és regionális konferenciák szervezésével – valamint szakpolitikai ajánlásokkal segítse a korai iskolaelhagyás elleni nemzeti stratégia megalkotását. Egész Európában egyre nagyobb hangsúllyal szerepel az oktatáspolitikában a korai iskolaelhagyás megelőzése. Magyarországon, az európai trendektől eltérően, sajnos 2010 óta romló statisztikai mutatókkal kell szembesülnünk e téren. A konferenciasorozat sok hasznos, követendő megoldást javasolt a probléma kezelésére. A 7 regionális konferencián bemutatott prezentációk, helyi kezdeményezések, jó gyakorlatok gyűjteményes formában megtalálhatók a projekt honlapján (www.qall.tka.hu), így az az érdeklődők számára bármikor elérhető forrássá válik. A rendezvénysorozat másik, nagyon hasznos együttműködési formájának a műhelymunka bizonyult, itt a gyakorlatban is bemutatásra kerültek a kipróbált módszerek. A témához kapcsolódó sok hasznos, gondolatébresztő írással, tanulmánnyal, elemzéssel jelent meg a „Végzettséget mindenkinek!” kiadvány a Tempus Közalapítvány gondozásában, amely az alábbi honlapon érhető el: (A kiadvány az alábbi linken érhető el: http://issuu.com/tka_konyvtar/docs/vegzettseget_mindenkinek_qall_issu ) A projekt jelentős eredménye annak a gondolatnak a megerősítése, hogy a korai iskolaelhagyás ellen hatékonyan kizárólag széleskörű szektorközi (oktatás-képzés, foglalkoztatás, egészségügy, bűnügy, szociálpolitika) együttműködésre alapozott stratégiával vehetjük fel a küzdelmet.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


- öt = 3

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 1. péntek, Tihamér, Annamária napja van.
Ma van a(z) A Magyar egészségügy napja, építészek napja.
Az év 26. hete és 182. napja.
Holnap Ottó napja lesz.

1697. Zemplén megyei zendülés. A sárospataki kapitány, ki az újhelyi vásárra menő néptől vámot zsarolt, július 1-én 17 közlegénnyel együtt agyonveretett. A következő éjjel a nép Tokaj és Patak várakat elfoglalta.


1836. A "Törvényhatósági Tudósítások" keletkezése. Kossuth Lajos megindította írott és írva sokszorosított tudósításait a megyei közgyűlések tárgyalásairól.


1969. Budapesten megkezdődik a villamosok és az autóbuszok kalauz nélküli járatása.


Gulyás Pál: A méhekhez

Süt a szép Nap, szép virágot
nyit a boldog július,
most születnek a villámok,
ott, ahol az ég borús.
Kicsi méhek, ti a füvek
halkan zörgő fiai,
legyetek a nyárhoz hűek,
ajtajához hajlani!..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


nyolc szorozva négy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com