Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Camelot - The Prayer-Andre Bocelli & Celine Dione
29
hallgató

Limfóma világnap

- 2012. július 9. 17:20 - 935 megtekintés

Minden év szeptember 15-én a világ számos országában megemlékeznek a Limfóma Világnapról. Az esemény célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a rosszindulatú nyirokrendszeri betegségben szenvedőkre és a gyógyítás lehetőségeire.

A Magyar Rákellenes Liga a 2012-es világnapi programsorozat részeként KÉPZŐMŰVÉSZETI TÁRLATOT szervez, amelyre várják a limfómás, CLL-es, mielóma multiplexes betegek, hozzátartozóik, orvosaik, ápolóik és a szimpatizáns kortárs képzőművészek műveit.

A tárlat célja, hogy bemutassa, az alkotó tevékenység erőt ad még a legnehezebb pillanatokban is, kiszakít a mindennapokból és az alkotás minőségétől függetlenül örömet jelent.

A Képzőművészeti Tárlat megnyitója 2012. szeptember 13-án, a Limfóma Világnap központi eseményén lesz a Design Terminálban (1051 Bp., Erzsébet tér 13., volt Volánbusz pályaudvar). A műveket a helyszínen szeptember 13-15. között tekinthetik meg az érdeklődők, majd később az ország hematológiai centrumaiban kerülnek bemutatásra.

Az alkotók a Limfóma Világnapon díszoklevelet kapnak.

Várnak bármilyen képzőművészeti és iparművészeti alkotást a felhasznált technikától és a témaválasztástól függetlenül (ceruza, pasztell, akvarell, tus, fa-, linó-, rézmetszet, mozaik, batik, szövés, plasztika, tűzzománc, fotó, számítógépes grafika, montázs stb…).

Részvételi feltételek: A résztvevők egyaránt lehetnek amatőr és professzionális alkotók. Egy alkotó több művet is beküldhet, méretkorlát tárgyanként 50X50X50 cm befoglaló méret, síkmunkánál max. 1 m². Az alkotásokat csak kiállításra kész állapotban (keretezve, akasztóval stb.) fogadják el, amelyen fel kell tüntetni az alkotó nevét és az alkotás címét. A szervezők külön kérése, hogy gondoskodjanak a mű épségét megóvó csomagolásról (buborékfólia, kartondoboz stb.).

Az alkotó személyesen és postai úton juttathatja el a művét a szervezőkhöz 2012. szeptember 3-ig. Személyes átadáshoz telefonos időpont egyeztetés szükséges.

Magyar Rákellenes Liga, 1123 Bp., Ráth György u. 6. fszt. Tel.: +36-1-225-1621 vagy

EgészségŐr Alapítvány, 1038 Bp., Tündérliget u. 3./III. D. ép. fszt. 1. Tel.: +36-30-446-9028

A műveket a kiállítási űrlap kitöltésével kérjük leadni a szervezőknek.

Az alkotó a művének a leadásával tudomásul veszi, hogy a szervező a művekből kiállításokat kíván tartani és ott az alkotók nevesítve kerülnek bemutatásra. Hozzájárul, hogy a kiállítási űrlapon megfogalmazott gondolatait nyilvánosságra hozzák. A művekből virtuális kiállítást is szerveznek.

A kiállításra került alkotások visszaadásának idejéről a későbbiekben határoznak, erről értesítést küldenek a kiállítási űrlapon feltüntetett címre. A műveket max. 2013. december 31-ig őrzik. Ha a megadott időpontig az alkotó nem gondoskodik elszállításáról, akkor tudomásul veszi, hogy művét egészségügyi, szociális intézménynek ajándékozzák. A szervezőkhöz való oda- és az onnan való elszállítás az alkotó feladata. A Képzőművészeti Tárlatra a szervezők szállítják a műveket, ennek költsége az alkotót nem terheli.

A művek épségének megőrzése érdekében mindent megtesznek, de sérülés, lopás esetén anyagi felelősséget nem tudnak vállalni.

Az alkotó azzal, hogy művét a szervezők rendelkezésére bocsájtotta, a felhívás kiírási feltételeit magára nézve kötelezően elfogadta.

A művek beküldési határideje: 2012. augusztus 31.

A Képzőművészeti Tárlattal kapcsolatosan bővebb információt az info@daylightmedia.hu vagy a +36-30-225-413-as telefonszámon kérhet.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


hét * = 35

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 6. szerda, Csaba napja van.
Az év 27. hete és 187. napja.
Holnap Apollónia napja lesz.

1437. Veszélyes lázadás támadt a parasztok közt Erdélyben, mely a Királyhágón innen is elterjedt néhány megyében. Főbb okai ezek voltak: hittérítés, az egyházi dézsmának készpénzben és pedig jobb értékűben szedése, és az így fizetni vonakodóknak 3 gíra birsággal és egyházi átkokkal fenyítése, a jobbágyok költözésének akadályozása.


1706. Rákóczi felesége, közvetítési kísérletének kudarca után, elhagyja Érsekújvárt. (A csehországi Karlsbadba utazik.)


1906. június 24- július 6. Négyezer bányász sztrájkol Salgótarjánban (Nógrád vármegye) munkaviszonyaik megjavításáért.


Erdélyi József: Nyári dal

"Csakhogy itt van, itt a nyár;
csakhogy engem itt talál:
csakhogy a tél s a tavasz,-
nem vitt el az a ravasz.
Itt a nyár, itt a nyár;
egy üveg sör s egy pohár,
itt van az asztalomon,
s iszok mint bölcs Salamon..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kettő szorozva hat = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com