Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Koktél - Érdekes témák érdekes emberek
38
hallgató

Megalakult a Paralimpiai Bajnokok Klubja, negyven év paralimpiai bajnokai találkoztak.

- 2018. október 29. 18:58 - 730 megtekintés

A klub megalakulását és az első találkozót 2018.Szeptember.17-én a Nem Adom Fel Kávézóban ünnepelték a bajnokok, akiket Nébald György, a szöuli olimpiai bajnok kardcsapat tagja, a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubjának elnöke is köszöntött. Elmondta, hogy fontosnak tartja, hogy a 25 éves hagyománnyal rendelkező Olimpiai Bajnokok Klubja együttműködjön a Paralimpiai Bajnokok Klubjával és segítse munkáját.

Megalakult a Paralimpiai Bajnokok Klubja, negyven év paralimpiai bajnokai találkoztak. Kép forrása a Magyar Paralimpiai Bizottság weboldala.jpg

Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke szintén együttműködéséről biztosította a bajnokokat, elmondta, a legnagyobb sportolók eredményei, életpályái adják a hitet és a reményt a következő generációknak. „Azok a történetek, amelyeket ma és a jövőben hallunk ezeken az összejöveteleken, mindannyiunk munkáját segítik. Azok a tapasztalatok, amelyekkel a bajnokok rendelkeznek, mindannyiunk számára nélkülözhetetlen értékek. Köszönöm, hogy bajnokaink mindig ott vannak, ha a parasport mozgalomnak szüksége van rájuk. Kérem, hogy tegyék így a jövőben is a Magyar Parasport Napján és minden társadalmi rendezvényünkön.” Deutsch Tamás, a Magyar Paralimpiai Bizottság alelnöke köszöntőjében célként tűzte ki, hogy az országban mindenkinek ismernie kell a paralimpiai bajnokok neveit és érdemeit. „Az általános műveltség része kell legyen, hogy tudjuk, Tauber Zoltán nyerte az első magyar aranyérmet hazánknak 1976-ban, és hogy már jóval azelőtt is mi mindent tettek ezek a sportolók a fogyatékkal élőkért. A legnagyobb példaképeik lettek.” Becsey János, a klub elnöke megköszönte az Olimpikonok Klubja és a Magyar Paralimpiai Bizottság támogatását. A klub működésének kiemelt céljaként jelölte meg a bajnokok aktív részvételét a Magyar Parasport Napjának a programjain, az elhunyt bajnokok emléke előtti tisztelgést, és részvételt a paralimpiai mozgalom népszerűsítésben, az új sportolók keresésében. A parasport hagyományainak ápolására felkérte Szekeres Pál háromszoros paralimpiai bajnok vívót, az IWAS Kerekesszékes Vívó Bizottságának elnökét, miniszteri biztost és Jeszenszky Attila négyszeres paralimpiai bajnok úszót: legyenek a segítségére, számít a tudásukra, évtizedes tapasztalataikra. A klub tagjai – a sporttörvénnyel összhangban – az 1984-es, New York-i játékoktól kezdve aranyérmet nyert sportolók lehetnek, azóta 25 magyar sportoló összesen 30 aranyérmet nyert a paralimpiai játékokon. Ebből az úszók 23, a kerekesszékes vívók 3, az atléták 2, és az asztaliteniszezők 2 aranyéremmel gazdagították hazánkat. A klubnak első találkozóján a bajnokok megemlékeztek az elhunyt bajnokokról, Oláh Józsefről, Dukai Gézáról és Sasváriné Paulik Ilonáról.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


hét * 9 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 29. szerda, Péter, Pál napja van.
Az év 26. hete és 180. napja.
Holnap Pál napja lesz.

1873. Deák Ferenc utolsó parlamenti beszéde az egyház és az állam közti jogviszonyról. Szívbaja mindinkább súlyosbodván, nem volt többé képes a törvényhozás termében felszólalni, később már az üléseket sem látogatta. Halála e beszéd után 2 év 7 hónap múlva következett be.


1964. Megindul a menetrendszerű autóbusz-forgalom Magyarország és Csehszlovákia között.


Arany János: A fülemile

"...Péter és Pál /tudjuk/ nyárban
Összeférnek a naptárban,
Könnyű nekik ott szerényen
megárulni egy gyékényen;
Hanem a mi Péter-Pálunk
Háza körül mást találunk:
Zenebonát, örök patvart,
Majd felfordítják az udvart;
Rossz szomszédság: török átok,
S ők nemigen jó barátok..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét mínusz három = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com