Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


42
hallgató

Miért kellett elnököt cserélni a vakok szövetségénél?

- 2015. január 21. 17:06 - 1795 megtekintés

Négy hónappal a tisztújítás előtt leváltották a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének elnökét, aki elégtelennek tartotta a házon belüli ellenőrzéseket, és mindenre kiterjedő belső vizsgálatot kezdeményezett.

A rendkívüli küldöttgyűlés döntése alapján Szakály Melindát Nagy Sándor követi az elnöki poszton. A megválasztott vezető így indokolta a váltás szükségességét. “Kommunikációs problémák voltak a tagegyesületek és a munkatársak felé az elnök részéről, ezekből félreértések lettek, amelyek aztán gondokhoz vezettek, ezek úgy felhalmozódtak, hogy már kezelhetetlenné váltak, ezért a küldöttek úgy döntöttek, hogy a szövetség vezetését új elnökre bízzák.” Az előző elnök, Szakály Melinda szerint nem csak rajta múlott a jó kapcsolat. “A kommunikáció két irányban történik, egyrészről az elnök felől, másrészt pedig azok felől, akik vele összeköttetésben vannak. Nem hiszem, hogy a kommunikációs problémákért csak én vagyok a felelős.” Szakály Melinda a leváltása előtt mindenre kiterjedő belső vizsgálatot kezdeményezett. “Egy független, külső céggel történő auditra nagyon nagy szükség lenne, a szerződések és gazdasági vonatkozásban is.” Nagy Sándor szerint nem a vizsgálódás időszaka következik. “Vizsgálat volt, újabbat most nem tervezünk. Most a szövetség további működése érdekében át kell tekinteni a kialakult helyzetet, meg kell oldani a problémákat, ha vannak, ezeket akkor fogom megismerni, ha elbeszélgetek a tagegyesületekkel és a munkatársakkal.” A megválasztott elnök jelezte, hogy májusban a rendes tisztújításon ismét elindul, Szakály Melinda ugyanakkor nem tervezi ezt, a szervezet jelenlegi elnökségi tagja más módon szeretné segíteni a vakokat és gyengénlátókat. Forrás: Infó Rádió, valamint Rózsa Dezső kollégánk interjúja, mely január 23-án (pénteken) 17 órától hallható a Hobby Rádióban.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


8 + kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 1. péntek, Tihamér, Annamária napja van.
Ma van a(z) A Magyar egészségügy napja, építészek napja.
Az év 26. hete és 182. napja.
Holnap Ottó napja lesz.

1697. Zemplén megyei zendülés. A sárospataki kapitány, ki az újhelyi vásárra menő néptől vámot zsarolt, július 1-én 17 közlegénnyel együtt agyonveretett. A következő éjjel a nép Tokaj és Patak várakat elfoglalta.


1836. A "Törvényhatósági Tudósítások" keletkezése. Kossuth Lajos megindította írott és írva sokszorosított tudósításait a megyei közgyűlések tárgyalásairól.


1969. Budapesten megkezdődik a villamosok és az autóbuszok kalauz nélküli járatása.


Gulyás Pál: A méhekhez

Süt a szép Nap, szép virágot
nyit a boldog július,
most születnek a villámok,
ott, ahol az ég borús.
Kicsi méhek, ti a füvek
halkan zörgő fiai,
legyetek a nyárhoz hűek,
ajtajához hajlani!..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat plusz egy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com