Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ádám és Éva - Valaki gyűjti a jó pontokat
24
hallgató

Noah Wyle, az egykori Carter doki csinál minisorozatot Till Attila filmjéből

- 2020. március 12. 8:59 - 342 megtekintés

Noah Wyle, a Vészhelyzet egykori Carter doktora és régi alkotótársa, Zach Luna új produkciós céget alapít Slippery Moon Productions címmel, melynek első projektje egy magyar mozifilm, Till Attila Tiszta szívvel című filmjének minisorozat-változata lesz – tudta meg a Deadline. A Tiszta szívvel annak idején, 2017-ben Magyarország Oscar-nevezettje volt, és bár jelölést végül nem kapott, bezsebelt egy sor egyéb díjat.

A film – és a belőle készülő sorozat is – egy olyan központban zajlik majd, ahol mozgássérültek és egyéb, állandó asszisztenciára szoruló betegek élnek, és két mozgássérült fiúról szól, akik belekeverednek egy igazi veszélyes bűnügybe, amikor egy kerekesszékes bérgyilkoshoz csatlakoznak, aki szerb maffiózók ellen indul életveszélyes bosszúhadjáratra. Till Attila filmje egészen kiváló lett, tökös, humoros és nagyon izgalmas, Wyle figyelmét pedig az Oscar-nevezés nyomán keltette fel, nevelőapja, Jim Katz ugyanis tagja az Amerikai Filmakadémia azon részlegének, amely az idegen nyelvű filmek kategóriájával foglalkozik. Noah Wyle hosszú ideje kampányol a fogyatékkal élők jogaiért, 2012-ben le is tartóztatták egy tüntetésen, amit a kerekesszékesek támogatásának megnyirbálása kapcsán szerveztek. Így nem csoda, hogy a Tiszte szívvel, melyben valóban mozgássérült a két fiatal főszereplő – Fenyvesi Zoltán és Fekete Ádám – felkeltette a figyelmét “Van a filmnek valami punk rock hangulata. Sosem láttam hasonlót. A főszerepeket olyan színészek játsszák, akik fogyatékkal élnek, és egészen meglepődtem azon, ahogy az együttérzésemet, az empátiámat, és az enyhe szánakozásomat ezen közösség felé a film erőszakosan az arcomba tolta. Emlékeztetett, hogy ők mennyire nem akarják mindezt.” Wyle azért nem egyszerű amerikai filmes remake-ben gondolkodik, mert szerinte ennek a történetnek a világa van olyan bőséges, hogy kinője a játékfilmes kereteket. Wyle célként jelöli meg azt is, hogy újradefiniálja a fogalmainkat a fogyatékkal élőkről, és arról, hogy mire képesek, nem beszélve arról, hogy kicsit javítson a statisztikákon, mert, mint mondja, még ma, az inkluzivitás korában is óriási hiányosságok vannak a fogyatékkal élők reprezentálásában. Noah Wyle és Zach Luna tinédzser koruk óta barátok, együtt döntötték el, hogy ott hagyják az iskolát és Hollywoodba mennek szerencsét próbálni. A Tiszta szívvel egyébként jelenleg Amerikában a Netflixen, nálunk az HBO GO-n nézhető. (Forrás: 24.hu/Deadline)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


kilenc + = 11

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 29. szerda, Péter, Pál napja van.
Az év 26. hete és 180. napja.
Holnap Pál napja lesz.

1873. Deák Ferenc utolsó parlamenti beszéde az egyház és az állam közti jogviszonyról. Szívbaja mindinkább súlyosbodván, nem volt többé képes a törvényhozás termében felszólalni, később már az üléseket sem látogatta. Halála e beszéd után 2 év 7 hónap múlva következett be.


1964. Megindul a menetrendszerű autóbusz-forgalom Magyarország és Csehszlovákia között.


Arany János: A fülemile

"...Péter és Pál /tudjuk/ nyárban
Összeférnek a naptárban,
Könnyű nekik ott szerényen
megárulni egy gyékényen;
Hanem a mi Péter-Pálunk
Háza körül mást találunk:
Zenebonát, örök patvart,
Majd felfordítják az udvart;
Rossz szomszédság: török átok,
S ők nemigen jó barátok..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc plusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com