Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Napi Evangélium - István atya rovata

Hallgatók száma: 38

Pályázat – Ritka Szépségek Gyűjteménye 2010

- 2010. január 19. 15:14 - 888 megtekintés

A Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők Országos Szövetsége művészeti alkotó pályázatot hirdet a ritka betegséggel élők számára “Ritka Szépségek Gyűjteménye 2010” címmel

A pályázat célja: Az Európai Unió által a Ritka Betegségek Napjának nyílvánított február utolsó napjához kapcsolódó 2010. évi Ritka Betegségek Világnapja keretében megrendezendő kiállítás anyagának az összegyűjtése, mely a ritka betegségekkel élők művészeti tevékenységét mutatja be a nagyközönségnek és sorstársaiknak.

Témai és technikai megkötés nincs! A kiírók várják a ritka betegséggel élők életéhez kapcsolódó témában született rajzokat, festményeket, kerámiákat, plasztikákat és minden más alkotást, szabadon választott technikai megoldással. Korhatár nincs!

Méreti megkötés: maximálisan 40 x 50 cm-es képméret és 50 x 50 x 50 cm-es szoborméret

Pályázati feltétel: Olyan ritka betegséggel élő alkotók munkáit várják, akiknek betegsége megfelel a ?ritka betegség? általánosan elfogadott meghatározásának, azaz előfordulási aránya kisebb az 1/2000-nél. (További támpontok találhatók a Szövetség honlapján.)
Nem csak a tagszervezetek tagjai pályázhatnak! Minden ritka betegséggel élő alkotó részvételét örömmel fogadjuk. A pályázatot kiíró RIROSZ vezetősége fenntartja a jogot, hogy a pályázati adatlap alapján felülbírálja, hogy az alkotó megfelel-e a feltüntetett kritériumnak és amennyiben betegsége nem felel meg a ?ritka? kritériumnak, pályázatát visszautasítsa.

A pályaműveket a következő címre és névre kell küldeni:
MWSZT 1091 Budapest, Üllői út 119. 3. em. 49. (a Nagyvárad téri metrómegállónál)
Az átvétellel kapcsolatban Boncz Beátát kereshetik a 20/926-6663 telefonszámon illetve a bonczbea@williams.org.hu e-mail címen.

Fontos: az Adatlap pontos kitöltése és az alkotásokon is azonosíthatóan szerepeljenek a legfontosabb adatok! Egy pályázó csak egy pályaművel pályázhat! A pályaművet csak pontosan kitöltött adatlap csatolásával tudják átvenni!

Beérkezési határidő: 2010. február 5. (péntek)

Ünnepélyes eredményhirdetés és kiállítás megnyitó: 2010. február 28-án (vasárnap), a Ritka Betegségek Világnapja rendezvényének keretében Budapesten, a Vajdahunyadvárban, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum épületében.

A pályázat lebonyolítását a RIROSZ tagszervezete, a Cri Du Chat Baráti Társaság vállalta.
Kapcsolattartó: Bencsikné Mayer Mónika
E-mail: criduchat@freemail.hu
Telefon: 20/588-3004

A legjobb eredményt elérő pályázók művei szerepelnek a Ritka Betegségek Világnapja rendezvényének helyet adó budapesti közművelődési intézményben megrendezésre kerülő kiállításon és elismerő oklevéllel jutalmazzák őket!

A beküldött műveket Bálványos Huba grafikusművész, az ELTE-TOFK Vizuális Művészetek Tanszékének tanára és a RIROSZ elnöksége zsűrizi.

A pályaművet a kiállítás zárása után az alkotó elszállíthatja, internetes árverésre bocsáthatja saját vagy egy civil szervezet javára, vagy felajánlhatja a RIROSZ részére. A RIROSZ részére felajánlott műveknek további megjelenési lehetőségeket (kiállítás, bemutatók) igyekszenek biztosítani vagy a RIROSZ támogatóit ajándékozzák meg vele köszönetül segítségükért. Az internetes jótékonysági árverés 2010. március első hetében kerül lebonyolításra. A szervezők az internetes árverés lebonyolítását követően a vásárló és az eladó vagy a kedvezményezett szervezet közti kapcsolatfelvételhez a szükséges adatok eljuttatását tudják felvállalni. A pályaművekkel kapcsolatos erre irányuló további intézkedéseket az adatlapon tüntessék fel!

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


5 * kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. január 28. péntek, Károly és Karola, napja van.
Az év 04. hete és 28. napja.
Holnap Adél napja lesz.

1790. II. József császár Magyarországon tettújításait és rendeleteit visszavonta. Minderrerosszabbodó betegsége és a bonyolódó külviszonyok késztették.


1945. Baloldali érzelmű művészek "Szabadságmatinét " rendeztek a budapesti Magyar Színházban.


Csokonai Vitéz Mihály /1773. nov.17.
-1805. jan.28./

Újesztendei gondolatok

Oh idő, te egy egész!
Nincsen neked sem kezdeted, se véged:
És csupán a véges ész
Szabdalt fel apró részeidre téged."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy szorozva kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 310
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com