Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ágnes Vanilla - Most jó
69
hallgató

Péntektől vasárnapig asztalitenisz Hungarian Open Egerben

- 2014. március 16. 13:32 - 2178 megtekintés

Múlt kedd estére véglegessé vált a péntektől vasárnapig tartó egri Hungarian Open nemzetközi asztalitenisz-verseny indulóinak létszáma. A Hotel Eger&Parkban (kerekesszékesek) és a Körcsarnokban (állók) megrendezésre kerülő viadalon 24 országból 121 játékos méri össze tudását.

A magyar színeket huszonhárman képviselik. A mérkőzések mindhárom napon reggel 9:30-kor kezdődnek, a befejezés kora este várható.
A belépés a Hotel Eger&Parkban és a Körcsarnokban is ingyenes.
Aranyosi Péter, a magyar válogatott szakvezetője elmondta, hogy az idei mezőny nem lesz annyira erős, mint tavaly volt, aminek fő oka, hogy az egri viadal csupán 20-as szorzójú, a jobb játékosok pedig előnyben részesítik a 40-es viadalokat.
„Tavaly azért jött el több klasszis is Egerbe, mert csak azok vehetnek részt a szeptemberi pekingi világbajnokságon, akik előtte elindulnak egy 20-as viadalon is, és a többség tavaly pont a mi versenyünkön tett eleget ennek a kötelezettségének – mondta a szakember. – Ennek ellenére idén is kiélezett csatákra lehet számítani, paralimpiai aranyérmesünk, Pálos Péter ismét összecsap a török Kaglayannal, aki a londoni játékok után került a rendszerbe. Teljesen kiegyenlített az egymás elleni mérlegük, és majdnem mindig öt játszmás meccset vívnak. Tavaly Peti Egerben 0-2-ről fordítva nyert ellene egyesben és a csapatverseny során is. Azóta gyakorlatilag felváltva nyer hol Peti, hol a török, remélem, Egerben nekünk jön ki jobban a lépés.”
A magyar csapat névsora: Kaiser János (1-es sérültségi kategória), Major Endre (1), Kovács Ilona (2), Barabás Balázs (3), Dollenstein János (3), Pusztafi László (3), Molnár Dóra (7), Túrós Bettina (7), Arlóy Zsófia (8), Farkas Lászlóné (8), Csonka András (8), Gregor Zoltán (8), Zborai Gyula (8), Berecki Dezső (9), Farkas László (9), Benke Mária (10), Bicsák Bettina (10), Márton Evelin (10), Szigeti Béla (10), Máté Andrea (11), Pálos Péter (11), Rafael Jenő Róbert (11), Kurgyis Enikő (Egerben állapítják meg a sérültségi kategóriáját).
Sérültségük súlyossága alapján 1-től 5-ig kategorizálják a kerekesszékes versenyzőket, 6-tól 10-ig az álló mozgássérülteket (minél magasabb számot kap valaki, annál enyhébb a sérültsége). A 11-es kategóriában versenyeznek az értelmi sérültek.
A keret legfiatalabb tagja a 14 éves Márton Evelin.

Hobby Rádióval közölte
Bernau Péter
MPB, sajtófőnök

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


+ öt = 9

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft Hobby Rádió - MyOnlineRadio.hu

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2024. május 24. péntek, Eszter, Eliza napja van.
Az év 21. hete és 145. napja.
Holnap Orbán napja lesz.

1707. Rákóczi fejedelem pompázása az ónodi országgyűlésen. "A felséges fejedelem szép pompás török paripán, királyszínű bársony köntösben és fekete kócsagtollasan jött, kétfelől nemes seregből való ifjak és gavallérok párducbőrösen és forgósan." Mindez olyan időben, midőn a közpénztár üres és a rézpénzt devalválni kellett.


1924. Megalakult a Magyar Nemzeti Bank. Elnöke Popovics Sándor, kormánybiztosa Szabóky Alajos pénzügyi államtitkár. Ugyanekkor megszűnt az Állami Jegybank.


Május 24. / Eszter, Eliza /

Sebők Éva: Tavasz Eszterke

Egy órácska óta
szól az Eszter-nóta.
Szálló sárkányorkán
hozta el az orrán.
Ihol zeng!...Ahol zeng,
nincs ott már sehol csend.
Piros pikulákat
hajtanak az ágak
Kövér bolondgomba
fölmászik a dombra.
Lába kel a bágyadt
pitypang- pagodának.
Fenn meg csodapókok,
ébredő pirókok,
ciróka-maróka,
hat rigó-fióka,
s egy fatetőn-alvó
kócos pityipalkó!

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kettő mínusz hat = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 324

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com