Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Edda és D. Nagy Lajos - Veled vagyunk
33
hallgató

Több magyar ragadt vasárnap a lutoni repülőtéren, terhes nőt és mozgássérült embert várakoztattak órákig

- 2021. március 10. 19:51 - 313 megtekintés

A Facebookon terjed egy videó, ami arról szól, hogy március 7-én több magyar ragadt a lutoni repülőtéren. A videót készítő férfi megszólaltatta az utasokat a kialakult helyzetről. Kirajzolódik az elmondásokból, hogy több embert nagyon nehéz helyzetbe hozott ezzel a WizzAir.

A videó elején elmondja egy férfi, hogy annak ellenére, hogy a kiírások szerint 20 pultnál tudták volna intézni a becheckolást, vagyis az utasfelvételt,

A VALÓSÁGBAN MINDÖSSZE 4 PULTNÁL ZAJLOTT MINDEZ ÉS A CSOMAGFELADÁS.

A pultoknál nemcsak a budapesti járatra tudtak becheckolni az emberek, hanem 10 másik repülőjáratra is, többen káoszként jellemezték a kialakult helyzetet. Annak ellenére, hogy az indulás előtt már órákkal korábban megérkeztek a repülőtérre, sokan nem jutottak fel a gépre.

EGY SZLOVÁK MOZGÁSSÉRÜLT FÉRFINEK MÉG SIKERÜLT AZ UTASFELVÉTEL, A CSOMAGJAIT IS FELVETTÉK, Ő PEDIG KAPOTT EGY BESZÁLLÓKÁRTYÁT, AMIKOR A KAPUHOZ ÉRT, MÉGIS VISSZAFORDÍTOTTÁK.

Nem ő az egyetlen, több ember is megszólal a videóban, voltak olyanok köztük, akik most költöznének haza végleg. Egy pár autós költöztetőkkel útnak indította a holmijait Magyarországra, az albérletüket felmondták, ők pedig repülővel indultak volna utánuk. Most nem tudják, hogy mi lesz a dolgaikkal.

EGY KISMAMA IS NEHÉZ HELYZETBE KERÜLT, azt mondja a videóban, hogy egy pulthoz 5 különböző országba utazók álltak sorba, más városokat többször is hívtak, hogy van-e még utas, aki szeretne becheckolni. Azt mondja, hogy ezt Budapesttel nem tették meg.

Minden országot többször hívtak, hogy van-e még valaki, aki oda chechkol be. Ez Budapesttel nem történt meg, egyszer hívták Budapestet, majd az előttem lévő lányt becheckolták, amikor én jöttem sorra, megkérdezte a lány, hogy hova megyek. Mondtam, hogy Budapestre, és azt mondta, hogy: oda már nincsen checkolás. Mondtam neki, hogy öt másodperccel ezelőtt éppen valakit becheckoltál Budapestre, most azt mondod nincsen checkolás. Még a kapu nem is volt hivatalosan zárva.

TÖBBEN ÓRÁKRA LAKNAK A REPTÉRTŐL, ÍGY NEM TUDTAK HOVA MENNI ÉJSZAKÁRA.

Egy, a repülőtéren dolgozó magyar nő azt mondta az egyik utasnak, hogy a környékbeli hotelekből úgy tudja, hogy zárva vannak. A kismama ezzel folytatta:

Ha nyitva lennének, a WizzAir-nek fizetni kéne a hotelt, viszont az a probléma, hogy nincsen hotel. Most annyit ajánlott fel a WizzAir, tulajdonképpen úgy értelmeztem, hogy 75 fontot kell fizetni, hogy a szerdai járatra felszállhassunk. Viszont ezt úgy írjuk alá, mint egy lekésett járatot. Holott ez nem egy lekésett járat, de 75 fontot kérnek, hogy fizessünk azért, hogy felszállhassunk a szerdai járatra.  

Egy orvos is beszél a videóban, aki a pácienseivel együtt utazott volna Magyarországra. Eredetileg pénteken utazott volna, de a járatát törölték, ezért szeretett volna a vasárnapi géppel hazajutni.

A BETEGEI FELSZÁLLTAK A GÉPRE, AZONBAN ŐT MÁR NEM ENGEDTÉK FELSZÁLLNI.

A férfi 2,5 órával előbb ért ki a repülőtérre. Ő is azt mondja, hogy mire odaértek volna, hogy feladják a csomagjaikat, bezárták a kaput. Neki most az is problémát okoz, hogy nem fogja tudni kezelni ma a pácienseit.

A videóból kirajzolódik, hogy nem kaptak információt az ott ragadt utasok. Egy nő azt mondta, hogy káosz uralkodott a repülőtéren. Miután mindneki elment, órákkal később rendőrök jelenlétében egy rendvédelmi személy bejelentette az utasoknak, hogy kompenzációt fognak kapni.

A VIDEÓT KÉSZÍTŐ FÉRFI AZT MONDJA, HOGY NAGYJÁBÓL 20 FONTRÓL VAN SZÓ, AMIBŐL NEM IGAZÁN LEHETNE KIHOZNI A SZÁLLÁST 2-3 NAPRA, A SZERDAI JÁRAT INDULÁSÁIG.

Összeírták az ott ragadt emberek adatait, amivel azt tervezik, hogy beviszik a magyar konzulátusra, és SZERETNÉNEK LÉPÉSEKET TENNI A WIZZAIRREL SZEMBEN, HOGY VALAMIFÉLE KÁRTÉRÍTÉST KAPHASSANAK.

A videó az alábbi linken tekinthető meg: https://www.facebook.com/tibor.lendvai.3/videos/3858613504201550

(Forrás: ORIGO)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


6 + = kilenc

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 29. szerda, Péter, Pál napja van.
Az év 26. hete és 180. napja.
Holnap Pál napja lesz.

1873. Deák Ferenc utolsó parlamenti beszéde az egyház és az állam közti jogviszonyról. Szívbaja mindinkább súlyosbodván, nem volt többé képes a törvényhozás termében felszólalni, később már az üléseket sem látogatta. Halála e beszéd után 2 év 7 hónap múlva következett be.


1964. Megindul a menetrendszerű autóbusz-forgalom Magyarország és Csehszlovákia között.


Arany János: A fülemile

"...Péter és Pál /tudjuk/ nyárban
Összeférnek a naptárban,
Könnyű nekik ott szerényen
megárulni egy gyékényen;
Hanem a mi Péter-Pálunk
Háza körül mást találunk:
Zenebonát, örök patvart,
Majd felfordítják az udvart;
Rossz szomszédság: török átok,
S ők nemigen jó barátok..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc szorozva három = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com