Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Médiaválogatott - Sztártitkok
57
hallgató

Több magyar ragadt vasárnap a lutoni repülőtéren, terhes nőt és mozgássérült embert várakoztattak órákig

- 2021. március 10. 19:51 - 716 megtekintés

A Facebookon terjed egy videó, ami arról szól, hogy március 7-én több magyar ragadt a lutoni repülőtéren. A videót készítő férfi megszólaltatta az utasokat a kialakult helyzetről. Kirajzolódik az elmondásokból, hogy több embert nagyon nehéz helyzetbe hozott ezzel a WizzAir.

A videó elején elmondja egy férfi, hogy annak ellenére, hogy a kiírások szerint 20 pultnál tudták volna intézni a becheckolást, vagyis az utasfelvételt,

A VALÓSÁGBAN MINDÖSSZE 4 PULTNÁL ZAJLOTT MINDEZ ÉS A CSOMAGFELADÁS.

A pultoknál nemcsak a budapesti járatra tudtak becheckolni az emberek, hanem 10 másik repülőjáratra is, többen káoszként jellemezték a kialakult helyzetet. Annak ellenére, hogy az indulás előtt már órákkal korábban megérkeztek a repülőtérre, sokan nem jutottak fel a gépre.

EGY SZLOVÁK MOZGÁSSÉRÜLT FÉRFINEK MÉG SIKERÜLT AZ UTASFELVÉTEL, A CSOMAGJAIT IS FELVETTÉK, Ő PEDIG KAPOTT EGY BESZÁLLÓKÁRTYÁT, AMIKOR A KAPUHOZ ÉRT, MÉGIS VISSZAFORDÍTOTTÁK.

Nem ő az egyetlen, több ember is megszólal a videóban, voltak olyanok köztük, akik most költöznének haza végleg. Egy pár autós költöztetőkkel útnak indította a holmijait Magyarországra, az albérletüket felmondták, ők pedig repülővel indultak volna utánuk. Most nem tudják, hogy mi lesz a dolgaikkal.

EGY KISMAMA IS NEHÉZ HELYZETBE KERÜLT, azt mondja a videóban, hogy egy pulthoz 5 különböző országba utazók álltak sorba, más városokat többször is hívtak, hogy van-e még utas, aki szeretne becheckolni. Azt mondja, hogy ezt Budapesttel nem tették meg.

Minden országot többször hívtak, hogy van-e még valaki, aki oda chechkol be. Ez Budapesttel nem történt meg, egyszer hívták Budapestet, majd az előttem lévő lányt becheckolták, amikor én jöttem sorra, megkérdezte a lány, hogy hova megyek. Mondtam, hogy Budapestre, és azt mondta, hogy: oda már nincsen checkolás. Mondtam neki, hogy öt másodperccel ezelőtt éppen valakit becheckoltál Budapestre, most azt mondod nincsen checkolás. Még a kapu nem is volt hivatalosan zárva.

TÖBBEN ÓRÁKRA LAKNAK A REPTÉRTŐL, ÍGY NEM TUDTAK HOVA MENNI ÉJSZAKÁRA.

Egy, a repülőtéren dolgozó magyar nő azt mondta az egyik utasnak, hogy a környékbeli hotelekből úgy tudja, hogy zárva vannak. A kismama ezzel folytatta:

Ha nyitva lennének, a WizzAir-nek fizetni kéne a hotelt, viszont az a probléma, hogy nincsen hotel. Most annyit ajánlott fel a WizzAir, tulajdonképpen úgy értelmeztem, hogy 75 fontot kell fizetni, hogy a szerdai járatra felszállhassunk. Viszont ezt úgy írjuk alá, mint egy lekésett járatot. Holott ez nem egy lekésett járat, de 75 fontot kérnek, hogy fizessünk azért, hogy felszállhassunk a szerdai járatra.  

Egy orvos is beszél a videóban, aki a pácienseivel együtt utazott volna Magyarországra. Eredetileg pénteken utazott volna, de a járatát törölték, ezért szeretett volna a vasárnapi géppel hazajutni.

A BETEGEI FELSZÁLLTAK A GÉPRE, AZONBAN ŐT MÁR NEM ENGEDTÉK FELSZÁLLNI.

A férfi 2,5 órával előbb ért ki a repülőtérre. Ő is azt mondja, hogy mire odaértek volna, hogy feladják a csomagjaikat, bezárták a kaput. Neki most az is problémát okoz, hogy nem fogja tudni kezelni ma a pácienseit.

A videóból kirajzolódik, hogy nem kaptak információt az ott ragadt utasok. Egy nő azt mondta, hogy káosz uralkodott a repülőtéren. Miután mindneki elment, órákkal később rendőrök jelenlétében egy rendvédelmi személy bejelentette az utasoknak, hogy kompenzációt fognak kapni.

A VIDEÓT KÉSZÍTŐ FÉRFI AZT MONDJA, HOGY NAGYJÁBÓL 20 FONTRÓL VAN SZÓ, AMIBŐL NEM IGAZÁN LEHETNE KIHOZNI A SZÁLLÁST 2-3 NAPRA, A SZERDAI JÁRAT INDULÁSÁIG.

Összeírták az ott ragadt emberek adatait, amivel azt tervezik, hogy beviszik a magyar konzulátusra, és SZERETNÉNEK LÉPÉSEKET TENNI A WIZZAIRREL SZEMBEN, HOGY VALAMIFÉLE KÁRTÉRÍTÉST KAPHASSANAK.

A videó az alábbi linken tekinthető meg: https://www.facebook.com/tibor.lendvai.3/videos/3858613504201550

(Forrás: ORIGO)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


hét + 7 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft Hobby Rádió - MyOnlineRadio.hu

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: - Műsorvezetők: Haddad Henrik és Ricky
  A Magyar Médiaválogatott 2004-ben jött létre ismert emberek, zenészek, színészek, média személyiségek, sportolók részvételével. A válogatott tagjai évente 50-80 rendezvényen vesznek részt, és jelenlétük garancia a jó hangulatra. Nem csak sportolnak, de bármilyen eseményen szívesen vállalnak tevékeny részvételt: disznót vágnak, kolbászt töltenek, rekordokat állítanak fel és színpadi produkciókkal szórakoztatnak. A Médiaválogatott Sztártitkok Havi műsorunkban olyan sztárok vallanak titkaikról, mint pl. Tihanyi Tóth Csaba, Cozombolis, Ya Ou, Beleznay Endre, Sipos Tomi, Raul, Kefir, Palcsó Tomi, Békefi Viki, Vajtó Lajos, Fésűs Nelly, Lányi Lala, Szolnoki Peti, stb... A műsor részben napi aktualitás, részben pedig egy kicsit sport, egy kicsit magánélet, egy kicsit bulvár. Műsorvezetőnk Haddad Henrik és Ricky.
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 16:00: - Anonymous műsora
  Műsorunk az egyetemes és magyar színművészet jelentős személyiségeinek pályáját szeretné bemutatni. Ahol hozzáférhető riportok, esetleg kortársak nyilatkozatai, emlékiratok, hangfelvételek elérhetők ,ezeket is bemutatjuk . Nyílván ,mint minden ilyen műsor esetében, a teljességre csak törekedni tudunk, hiszen még közeli barátainkat sem ismerhetjük meg teljesen,egy régebben elhunyt legendás művész estében ez még nehezebb. Néha egy anekdóta többet mond, mint a tudományos értekezés. Az emlékezésekből ezek a nagyon jellemző történetek sem maradnak ki. Ja ,igen..Miért nevezem magam Anonymusnak? Talán mert én nem vagyok fontos. Legyen a művész arca a fontosabb... A műsorokhoz jó szórakozást kívánok Anonymus
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Műsorvezetők: Haddad Henrik és Ricky.
  A Magyar Médiaválogatott 2004-ben jött létre ismert emberek, zenészek, színészek, média személyiségek, sportolók részvételével. A válogatott tagjai évente 50-80 rendezvényen vesznek részt, és jelenlétük garancia a jó hangulatra. Nem csak sportolnak, de bármilyen eseményen szívesen vállalnak tevékeny részvételt: disznót vágnak, kolbászt töltenek, rekordokat állítanak fel és színpadi produkciókkal szórakoztatnak. A Médiaválogatott Sztártitkok Havi műsorunkban olyan sztárok vallanak titkaikról, mint pl. Tihanyi Tóth Csaba, Cozombolis, Ya Ou, Beleznay Endre, Sipos Tomi, Raul, Kefir, Palcsó Tomi, Békefi Viki, Vajtó Lajos, Fésűs Nelly, Lányi Lala, Szolnoki Peti, stb... A műsor részben napi aktualitás, részben pedig egy kicsit sport, egy kicsit magánélet, egy kicsit bulvár. Műsorvezetőnk Haddad Henrik és Ricky.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2024. június 13. csütörtök, Antal, Anett napja van.
Ma van a(z) Szent Antal ünnepe.
Az év 24. hete és 165. napja.
Holnap Vazul napja lesz.

1867. A Magyar Történelmi Társulat megalakulása. E napon tartott közgyűlésen felolvasták az alapszabályt. Elnökké gróf Mikó Imrét, 2-od elnökké Horváth Mihályt, 3-ad elnökké Ipolyi Arnoldot választották.


1969. Százhalombattán (Fejér m.) felavatták a hőerőművet és az olajfinomítót.


Weöres Sándor: Eresz alól

Eresz alól fecskefia ide néz, oda néz:
van-e hernyó, hosszú kukac, ízesebb, mint a méz?
Csőrét nyitja ám,
buzgón, szaporán.
Kis bendőbe mindenféle belefér igazán.

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat szorozva három = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 324

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com