Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


A MVGYOSZ. felújított székházának hangos bemutatója - Pille összeáállítása
65
hallgató

Új műsor a Hobby Rádióban! – Médiaválogatott Sztártitkok

- 2023. november 22. 8:53 - 309 megtekintés

Csütörtökönként 10-től (ism. 22. órától) Médiaválogatott Sztártitkok címmel indul új műsor a Hobby Rádióban, mely műsorunk első vendége Gáspár Laci.

Gáspár Lacit nem kell bemutatni a hallgatóknak, hiszen az egész ország ismeri. Rickynek azonban olyan dolgokat mesélt el, amit eddig talán nem tudtunk róla.
– Nem vagyok rejtélyes ember, de azt mondanám, hogy nem kell mindig mindent elmondani. Nem vagyok titkolózó sem, őszinte ember vagyok. Szeretem azt, hogy ha engem ismernek. Volt olyan barátokkal vagy mondjuk az első feleségemmel, hogy az volt a probléma, hogy nem ismertek, pedig mindent elmondtam magamról, mindent megmutattam magamból. És mégis van, hogy nem ismernek meg, hanem félreismernek, vagy éppen visszafordítják, és az veszélyes. De mégis azt gondolom, hogy csak így lehet élni, hogy őszinte vagy, és mindent elmondasz magadról. Tudom, hogy megosztó vagyok, van aki szeret, van, aki nem szeret. Ez azért van, mert őszinte vagyok, és ami a szívemen a számon, és ha valamit csinálok, akkor azt csinálom, nem húzom meg magam. Nem gondoltam például soha azt az X-Faktorban, hogy ha most ezt ki fogom mondani, akkor mi lesz majd a következménye, hányan fognak lájkolni, hányan fognak dislájkolni. Azt gondoltam, hogy én itt vagyok, őszintén megmondom, amit gondolok, amit abban a pillanatban érzek. Igazából ez az én titkom. Van aki ezt szereti, van akinek ez nagyon bejön. Van olyan is, amikor valakinek megmondom, hogy ez így nem jó, hogy ilyenkor azt mondják, hogy hát, azért ez sok. Ezt nem kéne. Én azt gondolom, hogy ez vagyok én, de a mérleget mindig megpróbálom szinten tartani. Ezt leginkább a zenével lehet. És hogy egy titkot is eláruljak, elmesélem a legutóbbi dalom titkát. Elmentünk nyaralni a feleségemmel, és csináltunk videókat a telefonommal és ebből lett a videóklip. Illetve itthon még forgatunk hozzá egy picit a stúdióban, és így alakult ki a végleges klip. Ketten forgattuk le, tulajdonképpen spontán.

 

További részletek a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában. Tartsatok ezúttal is velünk csütörtökön 10-től a Hobby Rádióban!

 

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


négy - = 1

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft Hobby Rádió - MyOnlineRadio.hu

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2024. május 24. péntek, Eszter, Eliza napja van.
Az év 21. hete és 145. napja.
Holnap Orbán napja lesz.

1707. Rákóczi fejedelem pompázása az ónodi országgyűlésen. "A felséges fejedelem szép pompás török paripán, királyszínű bársony köntösben és fekete kócsagtollasan jött, kétfelől nemes seregből való ifjak és gavallérok párducbőrösen és forgósan." Mindez olyan időben, midőn a közpénztár üres és a rézpénzt devalválni kellett.


1924. Megalakult a Magyar Nemzeti Bank. Elnöke Popovics Sándor, kormánybiztosa Szabóky Alajos pénzügyi államtitkár. Ugyanekkor megszűnt az Állami Jegybank.


Május 24. / Eszter, Eliza /

Sebők Éva: Tavasz Eszterke

Egy órácska óta
szól az Eszter-nóta.
Szálló sárkányorkán
hozta el az orrán.
Ihol zeng!...Ahol zeng,
nincs ott már sehol csend.
Piros pikulákat
hajtanak az ágak
Kövér bolondgomba
fölmászik a dombra.
Lába kel a bágyadt
pitypang- pagodának.
Fenn meg csodapókok,
ébredő pirókok,
ciróka-maróka,
hat rigó-fióka,
s egy fatetőn-alvó
kócos pityipalkó!

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét mínusz egy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 324

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com