Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Club Nouveau - Lean on me
40
hallgató

Váczi Anita: Rióban még jobb leszek!

- 2015. augusztus 23. 15:34 - 1623 megtekintés

Váczi Anita a milánói integrált kajak-kenu-világbajnokságon megszerzett ötödik helyével első magyar parakajakosként biztosította helyét a riói paralimpia mezőnyében. A sportág első alkalommal szerepel a játékok programjában, versenyzőnk nagyon örült az elért eredményének, de biztos benne, hogy Rióban tovább tud javítani a helyezésén.

– A válogatott szakvezetője, Weisz Róbert nagyon elégedett volt az eredményével, azt mondta, élete legjobb versenye volt a milánói. – Mindent beletettem a döntőbe, maximálisan kihajtottam magam, öt másodpercet javítottam az eddigi egyéni csúcsomon, valóban ez volt a legjobb versenyem – mondta Váczi Anita. – A felkészülését hagyományosan megzavarja egy sajnálatos sérülés, betegség vagy éppen munkahelyi nehézségek. Ideális felkészüléssel meddig lehet eljutni? – Nagyon erős a mezőny, sok múlik a technikai háttéren is. Mivel mi a sérültségünk miatt lábbal nem tudunk erőt kifejteni, sok múlik a beülőn, annak megfelelő beállításával másodperceket lehet javítani az eredményen. A világbajnok brit lány például mindig eltakarja a hajójában a beülőt. Öt másodperccel vert meg, azért dolgozom a következő egy évben, hogy sikerüljön ezt a különbséget ledolgozni. – Paralimpiai kvótásként nem a duisburgi pótkvalifikációs vb-re kell készülnie, hanem mindent a paralimpiának lehet alárendelni. – Ez nagy könnyebbséget jelent, a vb-n nagy teher nehezedett rám, mert előttem Bence János sajnos két hellyel lemaradt Rióról, és ez befolyásolta a csapat hangulatát is. Jánosnak nagyon sokat köszönhetek, a döntő előtt ő kísért le a vízhez, biztatott, én is igyekszem segíteni neki, amiben tudok és biztos vagyok benne, hogy Duisburgban ő is megszerzi a riói kvótát. – Volt egy kis ünnepség Milánóban a kvótaszerzés után? – Örültünk, de ünnepelni nem tudtunk, mert az eredményhirdetés után pakoltunk és indultunk a repülőtérre, mert indult a gépünk. A repülőn ünnepeltünk a csapattársakkal, ráadásul a légi utaskísérő is bemondta, hogy kvótát szereztem, az utasok megtapsoltak, ez jó érzés volt, nagyon jólesett. – Hogy alakul a folytatás, jut egy kis idő a pihenésre? – Egyelőre nem lehet pihenni, jövő hét végén lesz az országos bajnokság, 30-án, vasárnap pedig Bence Jánossal utazunk Rióba az előolimpiai versenyre, megismerjük a paralimpiai pályát. Amikor hazajöttünk, utána a maratoni bajnokságot rendezik Győrben, ezt követően, szeptember közepén lehet majd pihenni egy kicsit. – Mi a cél Rióban? – Tovább akarom javítani az egyéni csúcsomat, és előrébb akarok végezni a paralimpián a mostani ötödik helyemnél. Minél előrébb sikerül, annál jobb. (Fotó: MKKSZ)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


hat - 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 15:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 17:00: Nekem 80 - zenék a 80-as évekből
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  Kizárólag magyar zenéről és magyar előadókról szóló két órás műsor. Egy műsoron belül a friss hazai újdonságok, és megszólalnak az előadók is. A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 7. csütörtök, Apollónia napja van.
Az év 27. hete és 188. napja.
Holnap Ellák napja lesz.

1357. Ragusa aláveti magát a magyar koronának. Ragusa városa követei szerződésre lépnek N. Lajossal, mely szerint a város a magyar korona oltalma alatt áll, s ezért évenként 500 aranyat fizet; de a király magyar helyőrséget és ispánt nem fog adni a városnak.


1607. A király (a bécsi béke sérelmével, mert annak rendelkezése szerint nádort kellene választani) kinevezi Forgách Ferenc esztergomi érseket magyarországi királyi helytartóvá. (1608-ig viseli tisztségét.)


Radnóti Miklós: Július

Düh csikarja fenn a felhőt,
fintorog.
Nedves hajjal futkároznak
mezétlábas záporok.
Elfáradnak, földbe búnak,
este lett.
Tisztatestű hőség ül a
fényesarcú fák felett.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy mínusz kettő = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com