Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Műsorajánlat -
30
hallgató

Vasas Vanda a Miss Colours Hungary 2013 szépségkirálynője Egerben

- 2013. április 18. 8:48 - 2375 megtekintés

kép

2013. április 26-27-én Egerben csap össze Európa legjobb négy női vízilabda klubcsapata, a Marshall Bajnokok Kupája Női Vízilabda négyes döntőjének keretében. A bajnokság sajtótájékoztatóján a rendezvény szervezői Vasas Vanda kerekesszékes szépségkirálynőt kérték fel, hogy jelenlétével támogassa a vízilabdás lányokat, és felhívja a figyelmet arra, hogy minden akadályt le lehet küzdeni, ezzel is elősegítve a magyar klub remélt győzelmét.

kép

Az akár a végső győzelemre is esélyes egri női vízilabda csapat tele van válogatott játékosokkal, akik közül nem egy már bebizonyította, hogy a nemzetközi mezőnyben is a klasszis kategóriát képviseli. Emellett a szisztematikus, következetes és kitartó szakmai munka, a feltételeket biztosító klubvezetés, a sportágat értő, rajongásig szerető és nagyon igényes szurkolótábor is sokban hozzájárult az eddigi sikerekhez. Most azonban újabb támogató tűnt fel az egri vízilabda sport térfelén, mégpedig Vasas Vanda, a Miss Colours Hungary 2013 kerekesszékes szépségverseny győztese, aki jelenlétével fogja győzelemre buzdítani a lányokat!

Mindig is nagy sportrajongó voltam, én magam is űztem nem egy sportot, és ezért különösen megtisztelő volt az Egri Vízilabda Klub felkérése, hogy én legyek a rendezvény arca” – mondta el Vasas Vanda. „Nagyon szívesen jövök Egerbe, hiszen a vízilabda sikersportág, nagyon népszerű és mint hallom, itt is nagy tömegeket mozgósít. A Miss Colours Hungary királynőjeként szívesen támogatok mindenfajta kezdeményezést, amely a szellemi és fizikai akadálymentesítést szolgálja, és azt gondolom, hogy ez a rendezvény a még esetleg kétkedőket is meg fogja győzni a női vízilabda sport magas színvonaláról. Örülök, hogy részt vehetek ilyen formán a lányok remélt győzelmében, mindenesetre nagyon fogok szurkolni! – tette hozzá a kerekesszékes szépségkirálynő.

Kazány Tibor, a Colours Rehab Kft. tulajdonosa, a Miss Colours Hungary szervezője elmondta, hogy a szépségversennyel annak bemutatása volt a cél, hogy a kerekesszékes nők is teljes értékű tagjai társadalmunknak, és a nőiesség képviselése ugyanolyan fontos számukra, mint a többi nőnek.
Emellett célunk felhívni a figyelmet az akadálymentesítés fontosságára, és erre remek alkalom ez a női vízilabda bajnokság, ahol Vanda részvételével is segíthetünk a gátak ledöntésében, és ezáltal támogathatjuk a női vízilabda sportot.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


* 8 = húsz(on) négy

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 29. szerda, Péter, Pál napja van.
Az év 26. hete és 180. napja.
Holnap Pál napja lesz.

1873. Deák Ferenc utolsó parlamenti beszéde az egyház és az állam közti jogviszonyról. Szívbaja mindinkább súlyosbodván, nem volt többé képes a törvényhozás termében felszólalni, később már az üléseket sem látogatta. Halála e beszéd után 2 év 7 hónap múlva következett be.


1964. Megindul a menetrendszerű autóbusz-forgalom Magyarország és Csehszlovákia között.


Arany János: A fülemile

"...Péter és Pál /tudjuk/ nyárban
Összeférnek a naptárban,
Könnyű nekik ott szerényen
megárulni egy gyékényen;
Hanem a mi Péter-Pálunk
Háza körül mást találunk:
Zenebonát, örök patvart,
Majd felfordítják az udvart;
Rossz szomszédság: török átok,
S ők nemigen jó barátok..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


öt mínusz négy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com