Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Kozmix - Kozmix A Házban
36
hallgató

Gyermekkarácsony a Parlamentben

- 2008. december 29. 6:26 - 3286 megtekintés

Ezer állami gondozott, hátrányos helyzetű, fogyatékos és nagycsaládban nevelkedő gyermek érkezett vasárnap délelőtt az ország házába, hogy a hagyományoknak megfelelően gazdag kulturális műsor kíséretében köszöntse a közelgő karácsonyt.

Alkalmi táncház és sok gyerek beleshetett a műsor délelőtti próbáira is. A Vadász terem Csodák palotájává alakult, a Gobelin teremben kézműves foglalkozásokat tartottak. Az Országházi sétákat a gyerekek által ismert hírességek – szappanopera szereplő, tévés műsorvezető, valamint erőművész páros – vezették. Délelőtt 11 órakor köszöntötte Szili Katalin házelnök, az ünnepség fővédnöke a kis vendégeket, majd rövid mesét olvasott fel nekik és közös éneklésre buzdította őket. Ezután – jelképesen – átadta az épület kulcsát, amivel arra biztatta a kis látogatókat az országgyűlés elnöke, hogy vegyék birtokba ezen a napon az egész parlamentet. A műsorvezető Farkasházi Réka ezután sorra szólította a népszerű énekeseket, táncosokat, színészeket. Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán óriási tapsot kapott, akárcsak a Budapesti Operettszínház társulatának tagjai, akik a Szentivánéji álomból adtak elő részleteket. Mark, a Fool Moon együttes, illetve Dolhai Attila léptek ezután a mikrofonhoz, majd Csonka András és Keleti Andrea adták elő versenytánc programjukat. A Csillag születik című tehetségkutató műsorból ismert énekes, Bíró Gergő adta elő az A csitári hegyek alatt című népdalt. Varga Feri és Balássy Betty duója után Szekeres Adrien igazi karácsonyi hangulatot teremtett A szeretet ünnepén című számával. A népszerű tévésztárok és előadóművészek mind ingyen léptek fel, részükről ez volt az ajándék karácsonyra a meghívott ezer nehéz sorsú gyermeknek. A műsor után a résztvevő gyerekek ajándékot kaptak és egész nap játszhattak az Országház termeiben.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


öt * 6 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. július 1. péntek, Tihamér, Annamária napja van.
Ma van a(z) A Magyar egészségügy napja, építészek napja.
Az év 26. hete és 182. napja.
Holnap Ottó napja lesz.

1697. Zemplén megyei zendülés. A sárospataki kapitány, ki az újhelyi vásárra menő néptől vámot zsarolt, július 1-én 17 közlegénnyel együtt agyonveretett. A következő éjjel a nép Tokaj és Patak várakat elfoglalta.


1836. A "Törvényhatósági Tudósítások" keletkezése. Kossuth Lajos megindította írott és írva sokszorosított tudósításait a megyei közgyűlések tárgyalásairól.


1969. Budapesten megkezdődik a villamosok és az autóbuszok kalauz nélküli járatása.


Gulyás Pál: A méhekhez

Süt a szép Nap, szép virágot
nyit a boldog július,
most születnek a villámok,
ott, ahol az ég borús.
Kicsi méhek, ti a füvek
halkan zörgő fiai,
legyetek a nyárhoz hűek,
ajtajához hajlani!..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc plusz kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 312
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com