Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
zoltán erika - mehet tovább a show

Hallgatók száma: 28

Ikarus buszokkal pótolnák a Nagykörúti vágányfelújítást

- 2009. július 14. 16:17 - 3051 megtekintés

A BKV Zrt. 2009. augusztus 1-je és 19-e között felújítja a nagykörúti villamospályát, így ebben az időszakban a 4-6-os villamosok a dél-budai végállomások és a Blaha Lujza tér között járnak majd. A Blaha Lujza tér és a Moszkva tér között pótlóbuszok közlekednek, változó útvonalon. A pótlóbusz IK280 típusának kijelölésekor figyelembe vette az utasok biztonságát, gyors eljutásuk biztosítását, illetve forgalombiztonsági és forgalomtechnikai adottságokat is.

A felújítás idején, a villamospótlás megfelelő színvonalon történő lebonyolítása érdekében Ikarus 280-as típusú csuklós autóbuszokat állít forgalomba a BKV ZRt. Ezek a járművek nem rendelkeznek ugyan légkondicionáló berendezéssel és nem alacsonypadlósak, azonban forgalombiztonsági és forgalomtechnikai okokból a legmegfelelőbbek a 4-es és a 6-os villamosok pótlására. 2006-ban a Combino villamosok forgalomba állításával együtt a Nagykörúton található megállóhelyek felújításra kerültek. A korábbinál szélesebb és magasabb peronok miatt csak a fent említett Ikarus buszokkal oldható meg a vágányon történő közlekedés és az utasok biztonsága. Utasaink gyors eljutása érdekében fontos, hogy a pótlóbuszok, ahol csak lehetséges, a villamosvágányokon járjanak, hiszen — ismerve a Nagykörút forgalmát, valamint a munkavégzések miatt várható torlódást — még nagyobb dugót okozna a vonalon, ha a közúti forgalomban közlekedtetné azokat a Társaság. A pótlásban összesen 58 db csuklós autóbusz vesz majd részt, melyek csúcsidőszakban 1-2 percenként, napközben és hétvégén 2-3 percenként fognak közlekedni. A vágány-felújítási munkálatokat követően a Margit-híd lezárásának idejére a nagykörúti villamosok ismét teljes hosszban, azaz a hídon is közlekednek majd – eltekintve azoktól a rövid időszakoktól, amikor az ideiglenes vágányok kialakítása zajlik. Ezzel biztosítjuk a kényelmes és gyors közlekedést a budapestiek számára a híd közúti forgalomtól történő lezárásának idejére. Hírforrás: BKV Zrt.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


hat * = 6

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2021. december 3. péntek, Ferenc, Olívia napja van.
Ma van a(z) A fogyatékos emberek nemzetközi napja.
Az év 48. hete és 337. napja.
Holnap Borbála, Barbara napja lesz.

1352. Nagy Lajos király mily hatáskört jelölt ki a főispánnak ? Midőn Ugocsa vármegye főispánját kinevezte így tudatta feladatait a megyével: " Ő titeket jogaitokban és szabadságaitokban fenntartson és oltalmazzon. Királyi parancsainknak a megyében pontos végrehajtását eszközölje. "


1930. Megnyitották a Nemzeti Sportuszodát a budapesti Margitszigeten. Épült Hajós Alfréd, első olimpiai úszóbajnokunk, építészmérnök tervei alapján, nyolc hónap alatt.


József Attila / 1905. ápr. 11. - 1937. dec.3. /

Én költő vagyok ...

Én költő vagyok, de nem kell dicsőség,
ne ünnepelje bennem senki hősét,
ily ünneplést én Istenre hagyok.
Ő az, hogy nincs nagy, kinél nincs nagyobb.
Versem azé, ki szívem versbe kérte
és nékem elég a barátság érte.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét szorozva három = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 310
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com