Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Gloria Estefan - I'm not giving you up
29
hallgató

Kiemelt adományozóként díjazták az Északdunántúli Vízművet

- 2011. december 22. 15:25 - 658 megtekintés

Élen jár a társadalmi felelősségvállalás terén az ÉDV
Emlékplakettel jutalmazta a Magyar Református Szeretetszolgálat az Északdunántúli Vízmű Zrt.-t, mint kiemelt támogatót. A vízmű ezer darab csepp alakú karácsonyfadísz megvásárlással támogatta a hátrányos helyzetű gyermekek oktatását. A Magyar Református Szeretetszolgálat adventi adománygyűjtő kampányához fél millió forinttal járult hozzá így a vízmű. A nagylelkű adomány jelképeként cseppnyi szeretet díszek díszítik a Tatabánya főterén felállított karácsonyfát.

A tatabányai székhelyű szolgáltató azonban nem csupán az Egy cseppnyi szeretet kampányhoz való csatlakozásával valósítja meg a társadalmi felelősségvállalását.

Az ÉDV Zrt. női munkavállalói egy kérdőíves felmérés keretében pozitívan nyilatkoztak munkáltatójukról. Tették mindezt azért, mert vízmű vezetése kiemelt figyelmet fordít munkatársaira, és törekszik arra, hogy megteremtse számunkra a munkavégzéshez szükséges ideális körülményeket. Ezzel a tevékenységével az Északdunántúli Vízmű Zrt. a 250 fő feletti vállalatok kategóriájában második helyezést ért el a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetségének Legjobb Női Munkahely pályázatán.

A vállalat azonban nem csak női dolgozóira fordít kiemelt figyelmet, arra is hangsúlyt helyez, hogy családbarát feltételeket biztosítson. Az ez irányba tett lépésekért a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szociális, Család- és Ifjúságügyért felelős Államtitkársága Családbarát Munkahely címmel jutalmazta a vízművet.

Mindezen túl a tatabányai vízműszolgáltató munkája során is kiemelt figyelmet fordít a környezetünk megóvására.

A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében az Északdunántúli Vízmű Zrt. összesen 2 223 488 650 forint összegű támogatást nyert el a tatai és a tatabányai szennyvíztisztító telepek fejlesztésére. Az uniós forrást arra használják, hogy a környezetet kímélve olyan vizet juttassanak az Által érbe és az Öreg tóba, amely egyáltalán nem szennyi ezeket a vizeket.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


+ öt = 13

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 24. péntek, Iván napja van.
Az év 25. hete és 175. napja.
Holnap Vilmos napja lesz.

1487. Mátyás király sohasem rovott ki a jobbágyokra önkényesen adót. Ha szorultsága nagy volt és az idő rövidsége miatt országgyűlést nem tarthatott, akkor oly eljárást követett, hogy az egyházi és világi országnagyok által szavaztatta meg a kapunként egy arany forintot kitevő adót.


1833. Gróf Széchenyi István a vaskapui sziklarepesztéshez szánt kormánybiztos. Végre erre is szántak Bécsben némi költséget. Az irányításra Széchényi Istvánt választották. Naplója szerint július 8-án indult rendeltetési helyére az I. Ferenc nevű gőzhajó, s október 8.-án érkezett Pestre.


"Tüzit megrakatta világos Szent János.
Fehirhaju Magyar Ilona
haján fölyü gyöngykoszorú, gyöngy.

Jelenti magát Jézus
három esztendőben.
Jézus magát úgy jelentgeti már...."

népköltés

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat plusz három = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com