Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


X-Perience - A neverending dream
37
hallgató

Változások a 4-6 villamosnál!

- 2009. szeptember 30. 22:00 - 843 megtekintés

Október 2-án délutántól ideiglenesen megszűnik a Margitsziget megállóhely A Margit híd felújításához kapcsolódóan hídon átvezető villamos vágányokat ideiglenes nyomvonalra kell áthelyezni. A munkálatok miatt 2009. október 2-án (pénteken) 18.00 órától október 5-én (hétfőn) reggel 6.00 óráig a 4-es és a 6-os villamosok a dél-budai végállomásuk és az Oktogon megállóhely között közlekednek A villamosok helyett ezen időszakban 4-6V jelzéssel az Oktogon és a Moszkva tér között magaspadlós villamospótló autóbuszok szállítják utasainkat.

A mozgásukban korlátozott utasaink a vágányfelújítás időtartalma alatt is igénybe vehetik a BKV Zrt. taxi-rendszerben működő, alacsonypadlós midibuszait, mely a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségénél igényelhető, 2 vonaljegy áráért, a kísérők pedig ingyen utazhatnak. Az említett szolgáltatás 4 db midibuszából 1 db a vágányfelújítás idején kizárólag a 4-6 villamospótló autóbusz útvonalán jár, szintén előzetes igénybejelentés alapján, de a taxi-rendszerrel ellentétben az általános díjszabás szerint közlekedik. Ez a szolgáltatás a 317-5166-os telefonszámon rendelhető meg. A vágányok áthelyezése és a híd felújítási munkálatai miatt 2009. október 2-án 18.00 órától a Margitsziget megállóhely ideiglenesen megszűnik, így a villamospótló és az éjszakai autóbuszok, illetve az október 5-én 6.00 órától az ismételten közlekedő 4-es és 6-os villamosok a Margitszigeti bejárónál nem állnak meg. A vágányzár időtartama alatt a 2-es villamosok az északi szakaszon változatlanul közlekednek. A vágányzár befejezése után a villamosok az eredeti útvonalukon közlekednek, és a Margit híd felújítása alatt is a teljes vonalon járni fognak. Az ezen a hétvégén közlekedő 4-6V villamospótló autóbusz megállóhelyei: Oktogon és Moszkva tér között: Oktogon (a 906-os éjszakai autóbusz megállója) – Nyugati pályaudvar (a villamos megállója) – Jászai Mari tér (a 91-es autóbusz megállója) – Margit híd (a 91-es autóbusz megállója) – Mechwart liget (a villamos megállója, az ellentétes oldalon) – Széna tér (a villamos megállója) – Moszkva tér (a 906-os autóbusz leszállóhelye). Moszkva tér és Oktogon között: Moszkva tér (a 906-os éjszakai autóbusz végállomásán) – Széna tér (a villamos megállója) – Mechwart liget (a villamos megállója, az ellentétes oldalon) – Margit híd (az ellentétes irányú villamos peronjánál) – Jászai Mari tér (a 91-es autóbusz megállója) – Nyugati pályaudvar (a villamos megállója) – Oktogon (végállomás).

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


+ kilenc = 14

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 29. szerda, Péter, Pál napja van.
Az év 26. hete és 180. napja.
Holnap Pál napja lesz.

1873. Deák Ferenc utolsó parlamenti beszéde az egyház és az állam közti jogviszonyról. Szívbaja mindinkább súlyosbodván, nem volt többé képes a törvényhozás termében felszólalni, később már az üléseket sem látogatta. Halála e beszéd után 2 év 7 hónap múlva következett be.


1964. Megindul a menetrendszerű autóbusz-forgalom Magyarország és Csehszlovákia között.


Arany János: A fülemile

"...Péter és Pál /tudjuk/ nyárban
Összeférnek a naptárban,
Könnyű nekik ott szerényen
megárulni egy gyékényen;
Hanem a mi Péter-Pálunk
Háza körül mást találunk:
Zenebonát, örök patvart,
Majd felfordítják az udvart;
Rossz szomszédság: török átok,
S ők nemigen jó barátok..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy mínusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com