Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Movie and music - filmajánló műsor
30
hallgató

Gyermekeknek gyűjtött adományokat a tamási Látássérültek Esélyegyenlőségéért Egyesület

- 2019. december 16. 8:19 - 438 megtekintés

Majdnem egy héten keresztül reggeltől estig gyűjtötték az adományokat a tamási Látássérültek Esélyegyenlőségéért Egyesület tagjai a helyi Bokréta ABC-ben. Az eredmény felülmúlta a tavalyit.

Az idei évben már a negyedik alkalommal fogtak össze a város egyesületének látássérültjei, gyengén látói. December másodikától hetedikéig próbálták meggyőzni a Bokréta ABC-ben vásárlókat, hogy adományozzanak. A boltban várakoztak, a számukra kialakított külön kis helyen, és délelőtt, valamint délután kettesével váltották egymást. – Sok mindent gyűjtöttünk össze, összesen 256 ezer forint értékű árut, főleg tartós élelmiszer és édesség formájában, amit a vásárlók a boltban vettek meg és adták oda tagjainknak. Az árukat kedden csomagoltuk, dupla csomagokba, amelyekből kétszer hetven darabot készítettünk. Az egyikben voltak a nehezebb áruk, liszt, cukor, rizs, a másikban az édességek, a szaloncukrok, a tábla csokik, a kis rostos üdítők. A dupla csomagokat juttattuk el a Würtz Ádám iskolában működő alapítványhoz, amely a rászoruló gyermekeket támogatja. Mivel nekünk is vannak ifjú tagjaink, gyerekek, és közülük is vannak nehezebb körülmények között élők, így ők is kaptak a csomagokból. Az idén tízet osztottunk ki nekik – mondta Kudari Lászlóné, a tamási Látássérültek Esélyegyenlőségéért Egyesület elnöke. Elmondta még, hogy tagjaik szívesen gyűjtötték az adományokat, jó érzés volt a számukra, hogy szebbé tudják tenni ennek a néhány gyermeknek az ünnepeket. Korábban lapunknak arról beszélt, hogy az ünnepek előtti adománygyűjtések fontos részét képezik tagjaik életének. Azért, hogy egy látássérült embernek megmaradjon az önbecsülése, fontos, hogy ne csak kérjen, adni is tudjon, hiszen ők is teljes értékű emberek. Mint elmondta, az elfogadás az, amivel a látássérülteket, gyengén látókat, vakokat segíteni tudja a társadalom. ————————————————————————————————————————– Minden adomány helyben maradt A december első hetében zajló adománygyűjtés kiegészült a Bokréta ABC üzemeltetőjének jótékonyságával is. Mint kiderült, a vezetőségi döntés alapján minden összegyűjtött ötödik forinthoz adtak egy forintot. Az így összegyűlt körülbelül 50–60 ezer forint adományban pedig a helyi Aranyerdő óvoda és bölcsőde részesült, hogy az összegből a gyerekeknek játékokat tudjanak vásárolni. A gyűjtés során az is kiderült, hogy azok az emberek is adakoznak, akikről tudják, hogy nem a legjobb körülmények között élnek. Mivel a tamási lakosok fontosnak tartják, hogy tudjanak arról, hova juttatják el az adományaikat, ezért külön öröm volt az egyesület számára, hogy az idei évben szintén minden összegyűjtött forint a városban maradt. (Forrás: Tolna megyei Hírportál)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*


öt - = 0

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. június 29. szerda, Péter, Pál napja van.
Az év 26. hete és 180. napja.
Holnap Pál napja lesz.

1873. Deák Ferenc utolsó parlamenti beszéde az egyház és az állam közti jogviszonyról. Szívbaja mindinkább súlyosbodván, nem volt többé képes a törvényhozás termében felszólalni, később már az üléseket sem látogatta. Halála e beszéd után 2 év 7 hónap múlva következett be.


1964. Megindul a menetrendszerű autóbusz-forgalom Magyarország és Csehszlovákia között.


Arany János: A fülemile

"...Péter és Pál /tudjuk/ nyárban
Összeférnek a naptárban,
Könnyű nekik ott szerényen
megárulni egy gyékényen;
Hanem a mi Péter-Pálunk
Háza körül mást találunk:
Zenebonát, örök patvart,
Majd felfordítják az udvart;
Rossz szomszédság: török átok,
S ők nemigen jó barátok..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat plusz kettő = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 311
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com