Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Espend Lind - When Susannah cries

Hallgatók száma: 29

Pénzadománnyal és védőoltással segíti a Sanofi Pasteur az árvízkárosultakat

- 2010. július 14. 14:23 - 2880 megtekintés

A Sanofi Pasteur jóvoltából 10.000 db vakcina érkezett Magyarországra a franciaországi Lyon-ból, melyet a jelenlegi helyreállítási munkában résztvevő hivatásos állomány védőoltására valamint a jövőbeni esetleges katasztrófák elleni védekezésben résztvevők immunizálására kívánnak felhasználni. Ezen túlmenően a károsultak közvetlen támogatására a Sanofi Pasteur és a sanofi-aventis/Chinoin magyarországi munkatársainak összefogásával nem kevesebb, mint 7,2 millió forint pénzadományt gyűjtött össze a vállalat.

A 10.000 db, mintegy 20 millió Ft összértékű Magyarországra juttatott oltóanyagot az árvíz elleni védekezésben résztvevő alakulatoknak és a katasztrófavédelem embereinek szánják, melyből 2.000 db-ot a fokozottan sújtott borsodi régió hivatásos állományi személyzetéhez juttat el az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). Arról, hogy milyen jellegű adomány lenne a legjobban hasznosítható, a vállalat vezető előzetes tanácskozást folytattak a magyar hatóságokkal, akik támogatták a vakcinák felajánlását, mivel hasonló események kapcsán létfontosságú, hogy a katasztrófavédelem emberei már a bevetés pillanatában rendelkezzenek a megfelelő védelemmel. Ez különösen fontos, hiszen a mostani árvíznél 3.000 kilométeren, közel 10. 000 hivatásos állományú dolgozó védekezett a gátakon, kitéve magát az esetleges fertőzéseknek. „Bár jelenleg nincs közvetlen fenyegetés egy újabb árvíz kialakulására, a vakcinákat nagy örömmel fogadjuk, hiszen a jövőbeni egyéb bevetések során is kiemelt fontossággal bír a csapatok megfelelő védettsége” – mondta Káli Sándor, Miskolc város polgármestere. Kinczel Péter, a vállalat csanyikvölgyi egységének vezetője hangsúlyozta, hogy annak ellenére, hogy az árvíz sújtotta településeken már zajlanak a kárrendezési folyamatok illetve az újjáépítési munkálatok, összefogásra és segítségnyújtásra továbbra is szükség van. „A jelenlegi talpra állási folyamat idején reményeink szerint még célzottabb segítség juthat el az érintettekhez, hiszen az árvíz első napjaiban a védekezés jelentette a legfőbb feladatot, de az újjáépítés során fontos, hogy a valóban rászorulókhoz jussanak el azok a felajánlások, amelyek lehetővé teszik, hogy új életet kezdhessenek az érintettek”- tette hozzá a Miskolchoz tartozó csanyikvölgyi üzem igazgatója. Miskolc mellett néhány kisebb környéki település is részesül majd a sanofi-aventis/Chinoin által felajánlott pénzadományából. Az ÁNTSZ az Országos Epidemiológiai Központ szakembereivel egyetemben gondoskodik az oltóanyag megfelelő felhasználásáról, és várhatóan néhány napon belül megkezdődhet az érintett személyek beoltása, amely után mintegy 3-4 éven keresztül rendelkeznek majd védettséggel. Hírforrás: Rózsa Iván kommunikációs igazgató

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


+ három = 4

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2022. január 28. péntek, Károly és Karola, napja van.
Az év 04. hete és 28. napja.
Holnap Adél napja lesz.

1790. II. József császár Magyarországon tettújításait és rendeleteit visszavonta. Minderrerosszabbodó betegsége és a bonyolódó külviszonyok késztették.


1945. Baloldali érzelmű művészek "Szabadságmatinét " rendeztek a budapesti Magyar Színházban.


Csokonai Vitéz Mihály /1773. nov.17.
-1805. jan.28./

Újesztendei gondolatok

Oh idő, te egy egész!
Nincsen neked sem kezdeted, se véged:
És csupán a véges ész
Szabdalt fel apró részeidre téged."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc szorozva kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 310
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com